Balóny s girlandami

Ahojte, minulý rok mala moja kamošky svadbu v Londýne. Strašne sa mi páčili balóny, ktorých mala asi 5, vznášali sa jej nad stolmi, boli priesvitné, guľaté a vnútri mali také papierové konfety a ešte aj girlandy so srdiečkami alebo čo to bolo. Teraz som také balóny objavila aj u nás https://www.facebook.com/amazingballo... a chcem sa spýtať, čo si o takej výzdobe myslíte. Ani mi to nepríde drahé, lebo naozaj zopár tých balónov malo veľký efekt, každý na tej svadbe sa pýtal kamošky, že odkiaľ to má. Takže čo si myslíte?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, pokiaľ si celú svadbu skombinuješ do takého štýlu tak by to nemal byť problém a môže to vyzerať fajn :)
Odpovedať
Aj mne sa to páči ... aspoň bude niečim výzdoba iná - výnimočná :)
Odpovedať
Ďakujem. Ja to chcem ladiť do fialovo- béžovej, alebo tak nejak. Teda girlandy a konfety. Svadbu mám až na jar, ale veľmi sa teším( samozrejme) a práve uvažujem nad farbami. Tie balóny by som doplnila dekorom na stoloch len striedmo, aby vynikli.
Odpovedať
Profilova fotka
@mili29 Balóny s girlandami.. Je to krásny nápad, hlavne pre Candy..Balónmi sa dajú vtipne, ale aj elegantne označiť, očíslovať okrúhle stoly... Alebo ich namnožiť ..Krásne budú vyzerať aj pustené k stropu na tanečnom parkete s girlandami to bude úžasne vyzerať!
Odpovedať
Tie balóny môžu vyznieť pekne, podľa toho, akú svadobnú výzdobu máte v pláne, ak to bude niečo na retro alebo taky trochu "crazy - cukríkový" štýl, určite budú balóny vyzerať vynikajúco. Balóny sa dajú veľmi pekne zakomponovať do výzdoby, ako už spomínala aj fl0ver vyššie. Len treba potom všetko ladiť do štýlu do ktorého sa balóny hodia :-).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?