Bude to ladiť? Prosím poraďte...

Profilova fotka
Ahojte, chcela by som počuť Váš názor. Svadbu budeme mať v (staršom, klasickom) kultúrnom dome, kde sú takéto stoličky, ktoré budú bez poťahu. Rozmýšľam nad bielo - zlatou výzdobou, ale nie som o tom presvedčená, že to bude dobre vyzerať... Nechcem, aby jedna farba prevládala, len aby to bolo vkusné, slávnostné... Budeme mať klasické biele obrusy a teraz rozmýšľam, že aké štóly a servítky. Našla som pekné biele so zlatým ornamentom, ale nie som si istá... Prosím úprimne, čo Vy na to? Budem vďačná za každú radu...
Odpovedať
Profilova fotka
@katka2017 to vôbec nerieš, stoličky vôbec nevyzerajú tak zle, my budeme mať celkom podobné a výzdobu budeme mať v zeleno-bielej kombinácií, ešte nie sme rozhodnutí, či nám výzdobu bude robiť agentúra alebo svojpomocne, samozrejme, šikovná agentúra by si hravo poradila :)
Odpovedať
stolicky su pekne podla mna, mali by sa hodit k bielo zlatej vyzdobe. a klasickym bielym obrusom nic nepokazis. ja napriklad nechcem absolutne ziadne stoly a organzy na stoloch, jedine kvetinove aranzmany. na tvojom mieste by som mozno do aranzmanov zakomponovala par kuskov kvietkov vo farbe potahu. tato burgundy farba je momentalne dost in vo svete, pozri http://www.weddingomania.com/burgundy... a vobec ju netreba nasilu tlacit do dalsej vyzdoby, uplne postaci na stolickach a v kytickach. takisto si viem predstavit aj iba bielo zlatu vyzdobu. tie stolicky to ozaj nepokazia, su krajsie ako tie satenove potahy
Odpovedať
bude to peknunke nebojkaj..ono ta zlata na tych stolickach bude pekne ladit s tou zlatou vyzdobou na stoloch a ta cervcena bude podla mna vytvarat pekny kontrast.. bude to taky ako keby hlavny bod ozdoby.. nemas tym co pokazit nebojkaj.. bude to krasne..
Odpovedať
Profilova fotka
@iam24 @marisha1982 @katrinenka dievcata dakujem velmi pekne za Vase rady, velmi ste ma potesili. A @marisha1982 na tej stranke, ktoru si postla som sa zamilovala do tych dlhych spolocenskych siat, take chcem ako popolnocne. Takze som zvedava kde podobne zozeniem... :)
Odpovedať
tie stolicky su podla mna velmi pekne, vyzera sami o sebe tak slavnostne a podla mna tie bielo - zlate servitky s tym budu tiez pekne ladit. ked budes mat biele obrusy a nebude tam uz moc tej zlatej tak to bude podla mna tak akurat, ani moc precapkane ani fadne. ja si tam vlastne ani neviem predstavit inu kombinaciu aby to vyzeralo tak jednoducho takze si dobre vybrala
Odpovedať
Profilova fotka
@paulusa007 si zlata, dakujem :)
Odpovedať
Dobra volba. Mne sa bielo zlata kombinacia velmi paci a podla mna sa aj dost hodi na svadbu. Tie cervene stolicky to sice trocha rozbiju, no v dopbrom. Treba tam nieco take ine, aby to nevyzeralo jednoliato a fadne ako pisala @paulusa007. Bude to krasne ;-)
Odpovedať
@katka2017 neuveris, ale ja budem mat popolnocky tejto farby :) mam inak rieseny vrch, ale od pasa dole vyzeraju ako na obrazku, kde su tie dve druzicky.
Odpovedať
pekne to bude vyzerať neboj ty nič.mne sa páčia také kontrasty. zakaždým celkom dobre vyznie to, keď je niečo bledulinké a do toho sa privtre tmavšia farba. pekná je aj tá bordová. do toho podla mňa keď doladíš kvety - ozaj tie budeš mať aké?
Odpovedať
Profilova fotka
ja si myslím, že to bude vyzerať veľmi pekne.. tie stoličky na to, že sú z kultúrneho domu vyzerajú veľmi pekne, keby si videla tie v našom tak by si zaplakala.. tam keď chce mať niekto svadbu tak sa musia na ne dávať návleky aby to aspoň ako tak vyzeralo.. nemusíš sa báť, s tou bielou a zlatou to bude úžasne ladiť, bude to také jednoduché.. :)
Odpovedať
jasne, ze to bude ladit. tie stolicky vyzeraju tak, ze ten "ram" je zlaty a ked to skomibinujes pekne s tou bielou tak to bude akurat. ja by som tam vlastne uz ziadnu inu farbu ako tu zlatu a bielu ani nedavala lebo by to uz bolo moc podla mna. najprv mi napadlo, ze by sa tam este dala v nejakych malickostiach doplnit taka farba ako je na stolicke ale fakt len nejake detaily a nie vela
Odpovedať
Profilova fotka
@bazianka @anemarinka @ninus_ka @erinocka_87 ďakujem dievčatá. Kvety veľmi nechcem (babka z nich kýcha a kašle), takže chcem len nejaké malé vázičky s malými kytičkami, možno len nejakú ružičku, alebo gypsomilku... To až neskôr budem riešiť. @erinocka_87 áno, tú bordovú tam chcem ešte nejako zakomponovať, ale už len fakt minimalisticky, aby to pekne ladilo... Baby, mám ešte jednu otázku. Už som išla objednávať servítky aj šerpu na stôl, ale našla som ten istý vzor, ale nie v bielo-zlatej ale vo farbe champagne. Našla som aj fotky ako to reálne vyzerá. Čo myslíte? Mám nechať pôvodnú bielo-zlatú, alebo by sa tam hodila aj táto farba? Chcem za hlavným stolom na biely záves dať také girlandy zo srdiečok, ale tiež neviem akú farbu, aby to nekričalo... Teraz rozmýšľam, že by som tam dala také úplne bledo krémové, aby sa hodili k týmto servítkam, a do toho možno 2-3 také bordové, aby to ladilo trošku aj so stoličkami, ale z tých bordových určite len pár... Prepáčte za otravovanie, ale ja som dosť nerozhodný typ človeka, a hlavne čo sa svadby týka, všetko si na 1000% premyslím kým sa pre ničo rozhodnem a Vaše rady sú na nezaplatenie...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
tie girlandy si predstavujem nejako takto:
Odpovedať
Profilova fotka
@katka2017 Dobrý deň, osobne si myslým, že obe pekne zapadnú :) jedine servítky champagne so zlatou Vám viac vyniknú ako bielo-zlaté, keďže obrusy budú biele. A keďže máte stoličky bordové, dala by som možno po jednom malom bordovom kvietku do vázičky, a možno ani nie do každej, tak na striedačku a spojila to s bielymi a smotanovými kvetmi. A nápad so srdiečkami super :) určite choďte do smotanovej a sem tam doladiť s bordovou, pekne prepojíte celý priestor :)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa to páči takto, ako to chceš spraviť.. bude to vyzerať dobre.. a tou zlatou nič nepokazíš.. tie stoličky sú tiež vcelku fajn.. veď v konečnom dôsledku na tomto vôbec nezáleží.. dôležité je aby ste si dvoj deň užili a aby ste sa spolu s hosťami dobre zabavili:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?