Cena kyticky na stol z Gypsomilky

Ahojte, neviete mi prosim poradit, kolko cca by ma mohla vyjst takato jedna kyticka na stol z gypsomilky...orientacne :) Dakujeeem
Odpovedať
Profilova fotka
no to aj mna celkom zaujimalo kolko by to mohlo stat. lebo sice este neviem kedy bude svadba ale chcela by som taku rustikalnu vyzdobu a tie gypsomilky sa mi strasne pacia takze by mi to aj celkom pomohlo. ale podla mna to bude nejako vela, ci? keby sa tu nejaka kvetinarka vyjadrila to by bolo najlepsie
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň , záleží aj od obdobia a veľkosti ale cca 20-25€/ks
Odpovedať
@sarahevents mohla by som sa spýtať v akom období sú najlacnejšie? teda kedy normálne kvitnú? lebo predpokladám, že vtedy sú najlacnejšie. a dajú sa zohnať napríklad aj v zime či je to vtedy nemožné alebo veľmi drahé?
Odpovedať
Naposledy asi pred mesiacom som kupovala gypsomilu vo velkosklade a jedna stala cca okolo 1€ (uz neviem predne ale max 1,2€to mohlo byt) ...nakolko nemam zivnovst tak som ich kupila za beznu cenu ale su lacnejsie ako priamo v kvetinarstve..
Odpovedať
Dakujem za odpovede. A co to znamena jedna za 1€...resp.ako vyzera jeden kus :)))?
Odpovedať
@zuzu113 toto je kus... takéto čisto gypsomilkové kytice nebývajú najlacnejšie, lebo tam jej treba veľa, aby to vyzeralo ako kytica.. ja som mala kyticu z bielych ruží a gypsomilku len na "dozdobenie"
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzu113 Dobrý včer, kytica z gypsomiliek Vás vyjde na cca 20-30 €, záleží v akom období a akú veľkú chcete kyticu, samozrejme dá sa urobiť aj lacnejšie ale to by ste už mali malinké kytičky :)
Odpovedať
Dakujem pekne za info,som prekvapena cakala som menej popravde :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?