Farba svadobnej výzdoby

Profilova fotka
Ahojte kočky poraďte mi farbu výzdoby prosím...vôbec sa neviem rozhodnúť :-( už som si objednala nejaké veci ale poprichadzáli mi miesto červenej bordové alebo bordovo- červené...tak som myslela že by bola bordovo-červená a biela samozrejme ale neviem si to akosi predstaviť lebo už by som aj kyticu chcela doladiť do farby výzdoby jooj :-( rozmýšľam ešte nad cyklamenovou...alebo ja už ani neviem :-( fňuk
Odpovedať
1
2
Ja budem mať bordovo-krémovú a teším sa, tiež som chcela cyklaménovú :-) čo už.. Neviem, či bordovú a červenú miešať spolu, podľa toho aké odtiene. vyberaj už z toho, čo si objednala, lebo zbytočne minuté peniažky :-)
Odpovedať
@nika0701 My budeme mať tiež podobne - červeno - bordovo bielu.... Nedalo sa to ustriehnuť a hlavne, keď som sa zamilovala do červených topánok...a už to išlo aj do čevenej aj do bordovej - samozrejme, - všetko bude na bielom podklade:-). Však je to naša svadba a je mi úplne jedno, čo kto na to povie - však ak sa ti raz niečo páči a je to trochu iný odtieň a nekričí to - tak by som to určite nemenila .... A keď sa to niekomu nebude páčiť, tak nech si spraví na vlasntej svadbe - ako on chce...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ja by som chcela mat jemnu ciernu spojenu s jemnou ruzovou.......zaklad by bola biely, len take jemne doplnky v ciernej farbe a ruzove kveticky :-) co vy nato?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
kočky a myslíte si, že je vhodné kombinovať farbu miestnosti konania svadobného pohostenia s farbou výzdoby??? tam kde chceme mať posedenie je farba stien svetlo a tmavšie zelená a stoličky sú také do mahagónova červené.... tak som rozmýšľala, že by som to celé nakombinovala do zeleno-biela..... základ biely a doplnky zelené a nás s budúcim manželom tak isto do zelena.... kravata a tak..... ja kytica, možno topánky.... je to blbý nápad??? fakt neviem do akej farby pri tých farbách stien ísť.... nechcem, aby to zase kričalo.....alebo ak máte nejaký nápad, tak skúste mi poradiť v akom tóne to všetko ladiť :) moc moc ďakujem....
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. A stolicky nebudete mat "oblecene" do takeho toho potahu, ako to zvyknu davat? Zelena je pekna, aj ja som nad nou rozmyslala. A zienky, poradte, ja chcem mat bordovu - resp. vinovo cervenu vyzdobu. Nemate skusenost, kde zohnat saty kombinovane s bordovou? Myslela som, ze aspon takej farby kvety, ci maslu si dam. A co poviete na topanky? mne by sa pacili tmavocervene...nebude to cudne vyzerat?
Odpovedať
Profilova fotka
@monikajanicko Velmi dobry napad...naozaj. Ja by som mozno isla do fialkovej, k tej ciernej, ale aj ruzova je fajn.
Odpovedať
@olinka11 nie nechcem návleky na stoličky nakoľko vyzerajú dobre a v tej miestnosti by mi to prišlo maxi sterilne :) nie nebude lebo aj ja som rozmýšľala nad farebnými topánkami :-D
Odpovedať
@vilkaamalka ja si myslím, že to bude veľmi pekne vyzerať. určite by som šla do tej zelenej keď aj steny sú také. zelená je veľmi fajn farba. Tiež idem zladiť farbu výzdoby s prostredím. Svadbu budeme mať na zámku, tak farbu si dáme asi hnedo-béžovú. Teda dúfam, že to bude fajn vyzerať. Najprv som chcela zeleno-ružovú kedže táto kombinácia sa mi veľmi páči, ale nehodí sa do zámku..nezabudni potom dať fotky :) prajem krásne prípravy :)
Odpovedať
jeeeej dakujem .... potešil ma tvoj názor :-) . myslím, že tvojou kombináciou farieb nemôžeš absolútne nič pokaziť, navyše obe farby sú príjemné a nevtieravé.... takže držím palce !!!! 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nika0701 daj si taku farbu, ktora sa ti páči :) Volila by som cyklamenovu ako červenu. a to čo si pokupila mozes predat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vilkaamalka Dnes som bola hladat saty a pani v salone ma nahovorila, nech si vyskusam kratke, s bohatou suknou...neverila by si, ako paradne to vyzera, uplne sik, pripadala som si ako baletka...a ked si predstavim tie cervene topanky, ktore tym padom uplne vyniknu....uplne som nadsena. A to som kratke saty nikdy nechcela. Inak som potom rozmyslala, ze ja neviem akej farby su steny v tej nasej sale....mozno aj zlata a hneda by bola fajn k tej zelenej.
Odpovedať
Profilova fotka
@nika0701 Skus tu bordovu doplnit staroruzovou, ci ruzovou, ja to chcem tiez tak...aby to nebolo take fadne, hlavne v kytici a tak...tam ti potom zaniknu tie rozdiely vo farbe.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Kočky ďakujem za rady ale zabudla som napísať že ja už výzdobu mám zarezervovanú :-) ...je to strieborn s marhuľovou či broskyňovou??? neviem presne hehe ... aj keď mi to trvalo dosť dlho ale keď sa do toho zapojil aj môj milý šlo to jedna radosť :-)ešte že ho mám :D :D :D
Odpovedať
@olinka11 tak to mas uplne rovnako ako su moje predstavy :-D hahaha aj ja si to takto nejako predstavujem... hmmmmm kratke satky a maximalne boticky!!!!! boze to muselo vyzerat, ze???? uz sa nemozem dockat kedy budem mat hotove satky a pojdem kupovat topanky a inak kde si zohnala svoje botky??? a pojdes tych kratkych??? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vilkaamalka Ja som tie saty nasla len dnes...topanky este nemam. Je to vyzva, tie saty. Aj ja som vzdy chcela dlhe. Ak sa ti chce, kukni ich je to stranka http://www.weddingavenue.sk/saty.php ta kolekcia Rosa clara sieste saty. Nedal sa dat link :-D Ale ten pocit, najprv som mala dlhokanske desat kilove saty...a potom tieto...lahucke, siroka sukna a volne nohy :) no uvidim, co povedia ostatni, ked ma uvidia.
Odpovedať
Babeny..ja planujem cokoladovo hnedu so smotanovou..nemate niekto nejake pekne fotky, tipy na vyzobu..
Odpovedať
a my sme sa rozhodli po dlhom rozmyslani medzi bordovou, tyrkysovou, bledo ruzovou a zltou, pre zltu...moj drahy povedal ze sme obaja sibnuti, mame svadbu v lete a zlta je farba optimisticka, tak to cele ideme urobit ako velku zahradnu, letnu, zltu, veselu svadbu spojenu so stylom 50tych-60tych rokov :)
Odpovedať
@mistom tak to ti schvalujem naozaj, treba to poňať takto a žltá je úplne fantastickáááááááááááááá :-D
Odpovedať
Profilova fotka
poradte mi ak si nedam masle ani navkleky na stolicky lebo stolicky su nove tak je to zbytocne ako mam zladit vyzdobu tyrkisovu s kvetmi ?
Odpovedať
@olinka11 ty kokos!!!!!!!!!! tak ja by som chcela niečo podobné len vršok iný nakoľko nechcem korzet, ale čipku alebo jemný šifón to ešte uvidíme, ale ked si predstavím tie šatky + nádherná biela kytica s farebnými prvkami + farebné botky = ODPADNEM!!!! ja idem do toho, neviem ako ty, ale idem..... budúcemu manželovi to je jedno tak kde je problém???? 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vilkaamalka Mas pravdu, uz viacero ludi mi povedalo, nech si dam ake saty ja chcem. Som rada, ze aj tebe sa pacia. Su naozaj krasne. Tak idem hladat topaaanky :)
Odpovedať
Profilova fotka
@anjelivka Myslis, ake kvety k tej tyrkysovej?
Odpovedať
@vilkaamalka Presne tak, ja som tiez taka nadsena z tej farby :D a ako hovoris, treba to takto ponat, neviem si predstavit mat svadbu kde budem striehnut aby bolo vsetko dokonale, elegantne, aby bolo vsetko honosne alebo tak, nevedela by som si to tak uzit :)
Odpovedať
@olinka11 ja som na tom podobne, šatky v hlave držím, ale neviem kde zoženiem botky nakoľko chcem zelené!!!! hahahaha jedny som objavila, ale sú až z ameriky (ale to by pre mňa nebol problém :-D ), ale odtiaľ sa objednávať nedá..... 8-( ale neva, ja niečo do svadby vymyslím x-) ..... no som už teraz zvedavá.... potom dáme foto dobre???
Odpovedať
@mistom tak tak dočerta o tom to je predsa nie???? treba si uvedomiť o čo komu ide a kde sú jeho priority nie??? držím palec potom chcem vidieť fotoooooooooooooooo :-D
Odpovedať
@vilkaamalka presne tak, ty mi z duse hovoris dievca :-D aj ja drzim palec, ty budes skor pani ako ja, takze ja chcem vidiet najskor tvoje foto :-p ako ti zavidim ze tebe ostava len 200 a par dni :)
Odpovedať
Profilova fotka
@olinka11 chcela by som ľalie ale aku farbu tych kvetov priladit k vyzdobe
Odpovedať
my budeme mat cyklamenovu a chcela by som to kombinovat z bielou a slabo ruzovou :) dufam, ze v konecnej podobe to bude pekne :)
Odpovedať
@dejushka kombináciou farieb tón v tóne nikdy nič nepokazíš a biela farba je neutrálna a hodí sa k čomukoľvek
Odpovedať
Profilova fotka
Dámy, ja som si veľmi želala staroružovú....keďže nami oslovené tety aranžérky nemali práve po ruke staroružový materiál a organzu som odmietla, zvolila som inú alternatívu....tmavoružovú (no, dajme tomu cyklámen) s kombinácii s jemnou ružovou a bielou (príp. smotanovou)....napokon sme šli kupovať vecičky na výzdobu....a keďže môj ružový tón v tóne dostupný nebol.....hroznééééé....a čas ma tlačí....odišli sme napokon s materiálom v odtieni, citujem: coral pink :)))) lososová, či koralová, či akááá....ani oranž, ani ružová....akože trošku mimo staroružovej, ale ok.....podľa priateľa je to oranžová....ale keďže muži asi odtiene nerozoznávajú, neriešim to....takže tak....takže coral pink :)))) v kombinácii s krémovou...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?