Hľadám agentúru na výzdobu PKO v Prešove 16.9.2016

Ahojte. Prosim, vie mi niekto poradit svadobnu agenturu pre svadobnu vyzdobu v PKO Presov? Ma niekto skusenosti? Dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
@marianna2209 Dobrý deň, skúste si pozrieť našu prácu a v prípade, že Vás osloví, budeme radi ak nás kontaktujete s Vašími predstavami. Realizujeme výzdobu v rámci východného Slovenska. Prikladám foto z PKO. Pekný večer.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ponúkame Vám naše služby, alebo možnosť prenajať si dekorácie. Ohľadom cenovej kalkulácie a ponuky nás kontaktujte emailom. Realizujeme výzdoby a prenájom v rámci celej SR. S pozdravom Merlot Wedding Agency
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Výzdoba: PUKETA OD JEŽKA Tieto informácie som sa rozhodla napísať pre budúce nevesty na základe mojej skúsenosti. Možno nie všetky informácie budú aktuálne, nakoľko svadba bola pred 2 rokmi, ale snáď to niekomu pomôže pri rozhodovaní. Rada by som k fotkám v mojom fotoblogu ešte uviedla kvetinárstvo, ktoré nám robilo výzdobu. Volajú sa Puketa od Ježka, sú to dvaja mladí, kreatívni, umelecky založení ľudia s moderným, útulným kvetinárstvom v Nižnej Šebastovej. Boli veľmi flexibilní, milá komunikácia. Povedali sme si len predstavu a oni predčili moje očakávania, bez problémov zladili kvetinovú výzdobu a iné prvky stolovania s ďalšími dekoráciami, ktoré som kúpila v deko obchodíkoch, na sashe alebo boli vyrobené rodinou (darčeky pre hostí, háčkované obrusy). Takisto vyrobili zasadací poriadok a bez problémov zakomponovali do výzdoby krásne tlačoviny od Papierológie. Nádherná kvetinová výzdoba, sviečky a vázičky... mimo ďalších dekorácii (viď vyššie) stála 600 eur. Celá svadba a výzdoba sa niesla v duchu Sna noci svätojánskej od W. Shakespeara a dekoratéri super prepojili túto myyšlienku s mystique vintage štýlom, ktorý som si zvolila a atmosférou PKO.
Odpovedať
Profilova fotka
Ešte pridávam foto.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?