Hľadám aranžérku na svadbu v apríli 2017 na Šírave

26. sep 201780

Ahojte baby 🙂. Nepozna niektora dobru aranzerku s primeranou cenou? Potrebovala by som jednu na april 2017 na Zemplinsku Siravu. Dakujem 🙂

• Pozrite si nasu pracu.

• @mimauk  v Bardejove merlot wedding agency oni su Top😍

• kvetinársvo clematis - top - pred mesiacom mi zdobili svadbu a majú zlaté ruky perfektný prístup a neskutočnú originalitu - ved si prečítaj samé dobré referencie - aj na fb si daj kvetinárstvo clematis - ak kontakt ti dám aj foto z mojej svadobnej výzdoby

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň, ponúkame Vám naše služby, alebo možnosť prenajať si dekorácie. Ohľadom cenovej kalkulácie a ponuky nás kontaktujte emailom. Realizujeme výzdoby a prenájom v rámci celej SR.
    S pozdravom Merlot Wedding Agency

• Dobrý deň, ale rád by som Vám ponúkol možnosť netradičnej balónovej svadobnej výzdoby, vytváram slávnostné balónové oblúky, srdcia, 3D postavy, gigant balóny. Plním balóny héliom na ich vypustenie po obrade. Dekorujem obradné miesta, sály, kostoly ...
    V prípade, že nemáte záujem o dekoráciu ponúkam možnosť modelovania balónov pre deti ako sprievodný program na svadobnej hostine.
    Pre viac info navštívte moju web stránku.
    S pozdravom
    kreatívne balóny.

• @merlot_wedding_agency  
    prosím Vás, môžete mi povedať kde sa nachádza tento priestor?

• @zuzi555  Dobrý deň, pokiaľ myslíte priestory na naších fotkách. Tak na prvom obrázku Bardejovske kúpele - Kolonáda a tretí obrázok je z Hotelovej akadémie v Bardejove

• Dobrý deň, urobím Vám výzdobu podľa Vašich predstáv a rada Vám pripravím ponuku.Pošlite mi,prosím bližšie informácie cez kontaktný formulár, fb, alebo firemný mail.
    Prajem Vám čarovný deň !
    Zuzana Zábojníková

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobné pierka, náramky a iné doplnky
    Organizujeme svadby, stužkové, plesy, rodinné oslavy, firemné večierky a iné spoločenské podujatia.
    Vyrábame na zákazku mašle na stoličky - režeme so zatavením koncov (nepárajú sa). Tiež predávame stuhy, látky a rôzny dekoračný materiál.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov