Hľadám niekoho na výzdobu sály 23.9.2017 v Novom Meste

Ahojte, Hľadám nejakú šikovnú osobu/osoby, ktoré by mi vyzdobili sálu cca pre 105 ludi, za prijatelnu cenu. Chcela som si zdobit sama, predstavu mam ale myslim ze by som nato nemala cas tak by som potrebovala pomoc. Tak ak viete o niekom sikovnom prosim info. Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den @miska_111 :) Ak by ste ste cheli, rada pomozem :) Kludne piste aj do IP...
Odpovedať
Profilova fotka
Pekný deň, tiež robím výzdoby a viem pomôcť. Bližšie info cez IP.
Odpovedať
@miska_111 Dobrý deň ...aj ja sa venujem svadobným výzdobám...výzdoba sal,kostolov,aut,ako aj doplnkov...pierka pre hosti, svadobná kytica, menovky, menu....ak ste si ešte nikoho nenašla rada pomôžem. Našu prácu si môžete pozrieť tu na MS, alebo tiež na FB pod Svadobná agentúra Erika. Pošlite mi do IP vašu predstavu,počet ľudí a ja Vám vypracujem cenovú ponuku. :) S pozdravom a prianím pekného dňa Erika.
Odpovedať
Profilova fotka
@miska_111 Dobrý deň na začiatok by som sa Vám chcela predstaviť, sme aranžérsko-dekoračná agentúra RM LuxDecor. Ponúkame služby na vysokej úrovni v oblasti aranžovania a výzdoby na svadby. Ponúkame Vám nie len naše aranžérske služby, ale taktiež množstvo sortimentu na požičanie (návleky, vázy, svietniky, mašle, doplnky,...). Zdobíme sály, kostoly, autá, exteriéry aj interiéry. Zabezpečujeme kvetinovú výzdobu z umelých alebo živých kvetov. Okrem iného Vám vieme zabezpečiť kvalitné sviečky, servítky a svadobné kytice, taktiež aj osvetlenie sály, DJa, fotografa a kameramana. Pošlite nám počet ľudí, počet a typ stolov a Vašu predstavu a my Vám vypracujeme cenovú ponuku. Už sme robili svadby aj za pomoci nevesty tak máme s tým skúsenosť a nevadí nám to :) Prajeme Vám pekný deň :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?