Je 1000 € veľa za svadobnú výzdobu?
- z
- 2
@bianka... tazko hodnotit, kedze zavisi od toho, co vsetko vramci vyzdoby mate. Kvety? Inventar? Ine dekoracie? Ale v principe to nieje nestandardna suma za vyzdobu.
19. jún 2015- Sponzor fóra
Obrusy davam ja,svietniky,sviecky,ruze s gipsonkami,elast.navleky,masle so sponami,svetel.stena.,ozdobne gule spustene na stuzkach v okne,zakrite bielou latkou 3 stlpi,nad vchodom do restauracii zavesne biele zavesy,na chodbe lucerny,tabula so zasadacim poriadkom a kvetinova vyzdoba na chodbe.Vyzdobene zabradlie na schodisti.Svadobna kytica+pierko.
20. jún 2015@petulda333 ahoj prosím ťa kto ti robil vyzdobu aka agentura?dakujem
19. nov 2015@zuzula777 prosím Vás viete o nejakej agenture ktorá sa fakt kolíše v cene 300E ?
pretože niesom ochotna vyhodit 1000E za vyzdobu
9. dec 2016- Sponzor fóra
@petulda333 prosím Vás aku agenturu ste mali ?
9. dec 2016@sabina554 prosím Vás aku agenturu ste mali ?
9. dec 2016@bianka... mne to príde veľmi veľa za výzdobu. Nám povedali že máme rátať tak 4-6€ na osobu, takže aj keby sme mali 100 ľudí, čo sa nebudeme mať tak by to bolo najviac 600€ alebo keby to bolo za tie 4€ tak 400€. Ale aj tak rozdiel oproti 1000€. Podľa mňa prehnané
9. dec 2016@lenkaml neviem, či nájdeš takú lacnú výzdobu, resp.agentúru...väčšinou sa to pohybuje od 400 vyššie...ja som mala niečo požičané, niečo kúpené a sami sme si robili výzdobu a vyšlo nás to do 200€
9. dec 2016@ludmilka15 v tom čase ako ste Vy mali svadbu ak sa nemýlim v Košickej Polianke sme tam boli pozrieť sálu na našu svadbu a výzdoba bola pekná
ja sa len obávam toho,či budem stíhať ozdobit tu sálu a či nebudú zbytočné stresy
9. dec 2016@lenkaml no viem, že niekto bol práve vtedy pozrieť, tak sranda že práve vy
neviem no, my sme to stihli vo štvrtok za pár hodín. Nebol to problém, len si treba dohodnúť viacerých ľudí
najviac času zabralo rozmiestnenie stolov a vešanie pom pomov, výzdoba stolov je už potom v pohode
9. dec 2016@ludmilka15 áno my sme boli,ale nakoniec sme si vybrali KD v Bohdanovciach kôli väčšej kapacite
ak sa môžem opytat odkial ste kupovali vyzdobu ?
a ikebany Vám niekto robil alebo ste si ich robila sama ?
9. dec 2016Ja si myslím, že je to akurát. Nezda sa mi to vela ani malo..proste presne.A myslím že to bude taka obstojna výzdoba, resp. niečo zaujimavejšie než organza a mašle na stoličkách....kedze viem ako sa to pohybuje resp aj v rámci ceny prace, materialov a všeho..Tak myslím že máš nábeh na peknu výzdobu
Samozrejme ako som povedala, navley mašle, organza v strede...tak to za tuto cenu neočakávam....to by bolo ozaj vela keby sa jednalo o toto.
9. dec 2016@lenkaml aha, ani som nevedela, že tam je väčšia sála
nejaké veci z aliexpresu, vázy na stoloch s aranžmánmi som mala požičané od známej, ale 3 mi dorábala sesternica a na hlavný stôl sme mali ikebanu požičanú z ginky
tam majú fakt pekné veci na zapožičanie
9. dec 2016Ahojte nevestičky
my už máme konečne termín svadby, z čoho sa nesmierne teším, takže sa tiež ideme naplno pustiť do ostatných vecí. Viete dať aj typy na nejaké dobré firmy na svadobnú výzdobu? My budeme mať cca 70 hostí ale 1000 eur sa mi zdá veľa, ale samozrejme každý podľa seba. Svadba bude v BA
10. dec 2016@lenkaml nepoznám nič konkrétne, lebo mne robí výzdobu hotel, takže som si t nezisťovala, to len z počutia od známych, že okolo 300€ mali za výzdobu
10. dec 2016@bianka... mne to príde naozaj veľa za výzdobu, my čo sme si zisťovali tak by sme mali platiť okolo 500€ aj to by som chcela ešte nejako vyšpekulovať aby nám dali nejakú ešte zľavu, no uvidím či sa mi to podarí
12. dec 2016
- z
- 2
Nevesticjy svadobna vyzdoba, v hodnote 1 000 euro pre cca 80 ludi, sala je velmi pekna a budu sa zdobit stoly a jemne okna take detaily a schodiste,chodba.