Koľko financií za svadobnú výzdobu?

Profilova fotka
Ahojte žienky, chcem sa spýtať, čo je podľa Vás primeraná suma za svadobnú výzdobu. Ja osobne to chcem poňať v takom štýle, že vysoké vázy, svietniky, husto nazdobené stoly, mám aj vybratú agentúru, sama by som to nezvládla a ani sa mi to moc nechce...a keď niečo kúpim na výzdobu svoje, zakomponuje to agentúra do ich práce?? :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@nikus296 mala by zakomponovať všetko čo chceš. Ja si plánujem robiť výzdobu sama s tým, že chcem mať na strope také pásy z organzy aby som ho trochu prekryla a inak len klasickú výzdobu. Koľko ťa to v agentúre bude stáť? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@natt750 este len mi maju urobit cenovu ponuku, ale niesom este rozhodnuta pre druh kvetov, od nich sa bude odvijat...ja velmi chcem svetelnu stenu za hlavnym stolom, to sa mi strasne paci, a nad tymi pasmi co vravis som uvazovala aj ja, ale este musim porozmyslat
Odpovedať
Profilova fotka
@nikus296 tú svetelnú stenu budem mať aj ja z aliexpresu za necelých 14€ (tú na fotke) a tu v agentúre som ju videla za 35€ požičanie.
Odpovedať
Profilova fotka
@natt750 odpadnem! za 14e?? a nevies mi poslat link na nu prosim ta...a je aj taka pekna ako na obrazku?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj moja výzdoba sály bude stáť okolo 1000 eur :) a chcem to mať podobné živé kvety,candy bar a podobne tak dúfam že sa do tej sumy vopcham :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ariannazara no candy bar chcem aj ja...uz som definitivne rozhodnuta...no ja dufam v to ze do 1000 e sa zmestim lavou zadnou...viac do toho investovat nechcem :)
Odpovedať
Profilova fotka
nuz mna mozno odsudite ale ja som dala za vyzdobu okolo 1500 eur ale to uz je aj s dopravou,so zdobenim saly, nasho domu, kostola, auta a autobusu a to veci ako obrusy, svietniky, organzy, lampase, candy bar a vela vela pom pomov -kedze mam velmi staru miestnost ktoru treba presvetlit tak mam zadarmo miestnost ale drahsiu vyzdobu tak dufam ze to bude stat za to. uz len 15 dni. :)
Odpovedať
@divoshqa nema ta nikto za co sudit ;) neplatis to z penazenky ani jednej z nas :)my sme na vyzdobu mali vyclenenych 1000 eur, ale minimalne dalsich 300 prihodit budeme musiet,este dost veci chyba ...vela veci si vyrabam sama, ale i tak, ked to ma ozaj vyzerat podla nasich predstav ceny nepustia ...ale nelutujeme...drzim palce, nech Vam to dopadne super ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@natt750 Ahoj,mozes dAt pls link?
Odpovedať
Profilova fotka
@divoshqa ja si myslim, ze to pri dnesnych cenach ani nieje vela...mala som teraz taku skusenost, ze som dala mamine len k meninam urobit kyticku, a povedala som predavacke ze chcem taku za 20 e...a v tej kyticke nic nebolo :D ziadny poriadny kvet, lebo nic by sa to 20 e nezmestilo...ja ratam s tym bohuzial ze 1000 e ak ked vyclenim, budem este asi pridavat nejake peniaze, ale zas bohuzial mam predstavu a nechcem ju upustit...je to raz za zivot :)
Odpovedať
tiez si myslim ze 1500 nie je tak vela.. ja mam zatial vyclenenych 2000 lebo na vyzdobe mi velmi zalezi mozno este viac ako na satach :-D ale budem sa z tych 2000 snazit vytrieskat co najviac a nechcem platit za biele orchidey a milion ruzi a podobne
Odpovedať
Profilova fotka
@nikus296 @navydaj http://www.aliexpress.com/item/300led... Nech sa Vám páči baby. :) Keď to budete otvárať cez počítač tak budete mať cenu 14,40€ ale pokiaľ si stiahnete aplikáciu do telefónu cena je 13,20. Nie je to síce veľký rozdiel ale ja si idem väčšinu vecí na svadobnú výzdobu z tade objednávať a keď to mám cez mobil vyšlo ma to o 25€ menej ako cez počítač. :) A malo by o byť také ako na obrázku feedbacky sú len pozitívne. :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@natt750 Ale toto su len svetielka. Plus k tomu treba tu "zaclonu" a konštrukciu, na ktorej to bude celé drzať, čiže dalšia investícia.
Odpovedať
Profilova fotka
Keď si nájdeš dobrú agentúru tak by ti mala požičať nato tú konštrukciu za pár eur a tá záclona vpredu môže byť kľudne organza, ktorú ja osobne budem objednávať vo väčšom množstve. Je s tým viac práce ale keď to dáte agentúre alebo si to aj samé nazdobíte bude to podľa mňa aj tak lacnejšie a potom sa tie svetielka dajú ešte využiť alebo predať ďalej. :)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja to asi necham na tu agenturu, uvidim ako sa s nimi dohodnem, ale urcite to tam chcem, dokonca som to videla aj obtahnute este kvetmi po stranach, aj to sa mi velmi paci...uz spekulujem vsetko mozne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@aandrejjka presne aj ja :D vyzdoba je viac nez saty :D ty mas aku predstavu? ake kvetinky by si chcela?
Odpovedať
@nikus296 chcem take vyraznu bielo zelenu kombinaciu ale netusim este presne z coho uvidim aj podla ceny lebo radsej zvolim lacnejsie kvietky a urobim vyzdobu bohatsiu ako platit za biele ruzicky a bolo by to mensie
Odpovedať
Profilova fotka
@aandrejjka tiez som sa uz ruzi vzdala, ja to chcem mat husto nazdobene, a keby mam vsade davat ruze vyzdoba vyjde viac nez cela svadba...musim este porozmyslat ako to nakombinovat, ja chcem zase kombi staroruzova, zlata, smotanova....a sice svadbu mam az v maji 2017, ale vcera som pisala do agentury a uz robia na ten termin ponuky...na nervy takto skoro to riesit
Odpovedať
@nikus296 my mame az september 2017 ale agenturu mam uz predbezne zarezervovanu :D
Odpovedať
tak 2000,aby bola taká ako si si predstavujete, za menej je taká dedinská
Odpovedať
Profilova fotka
@petrana01 výzdoba za menej ako 2000€ je dedinská? Ako teraz si pripadám ako keby som bola z marsu, keď tu čítam tie prehnané sumy iba za výzdobu. Jasné, mám rada aj ja pekné veci, ale kvôli svadbe sa teraz hádam nezbláznim. Dá sa urobiť pekná výzdoba aj za menej, je to iba vec vkusu. Na svadbe sú pre mňa osobne dôležité iné veci, ľudia si najviac zapamätajú ako sa dobre zabavili a najedli. A nie či výzdoba bola "dedinská" alebo za tisíce. :)
Odpovedať
@petrana01 :-D ja som za tu svoju "dedinsku vyzdobu" nedala viac ako 250e ... dokonca mi lichoti, ze bola dedinska ;-)
Odpovedať
@ludmilka15 nie, nie výzdoba je dôležitá, ale súhlasím ako pre koho, no tak koľko ubohých výzdob som videla, lebo šetrili, rozpočet a vkus sú dve odlišné veci, ale ver mi, že tak či onak výzdoba stojí peniažky, taká výzdoba len farebné servítky a organza, tak aj taká sedlačina stojí peniaze
Odpovedať
@mo_tylik proti gustu žiaden dišputát
Odpovedať
Profilova fotka
@petrana01 záleží od aranžérky, nie od peňazí...aj za menej sa dá urobiť krásna výzdoba a nemusí byť práve organzová...ale áno, ten kto potrebuje mať niečo extra a naplní ho šťastím práve to, že nemá sedlácku výzdobu, tak nech sa páči, nech si to zaplatí :-)
Odpovedať
Profilova fotka
slecny ja som si vacsinou vyrabala vsetko sama od pismen po menovky, menu a pozvanky a kreativita naozaj nic nestoji, dokonca som dostala lepsiu zlavu ked som zobrala viac len kvoli tomu ze malo veci sa im neoplati zobrat kvoli doprave. Moj najdolezitejsi faktor na cenu ovplyvnil len ten fakt ze ja som si bohuzial nemohla vybrat peknu miestnost kedze na orave sa rezervuju svadby 2 roky dopredu! Sialenstvo tak som zostala z ostaralou miestnostou v dedine ktoru sice mam rada len to miesto mi moc nevyhovuje a tak ked som musela spravit takyto kompromis tak som si nechcela povolit kompromis na vyzdobu. Este ja mam aj tak netradicnu vyzdobu a vela agentur ma odmietlo ze mi nemozu vyhoviet cize ked moja zenska co som nasla sa mi obetovala ze mi pomoze za kazdu cenu tak som obetovala tie peniaze zaplatit a uprimne povedane v jej nazore: Vlasti nejde mi o peniaze ako o prilezitost vytvorit nieco unikatne kedze ma tie organzy cez stol a kamienky uz nebavia! a niekedy to tak je ze ak ludia nemaju prestavivost tak su spokojni co agentura navrhne a za peniaze co najlacnejsie. Ja sa nechcem pred nikym ukazovat ale chcem si svoje oko potesit ze nas den bude vyzerat tip top! Uznam nie je to len o vyzdobe ale kazdy sa nadchne tym ze prisli do pekneho miesta a niekedy aj tym hostom spravite unikatny zazitok. Nasi hostia videli moju blaznivu vyzdobu a sa tesia viac na to a sa voci tomu aj pripravuju aby vyzerali aj oni stylovo. Uz sa tesim na slzicky :)
Odpovedať
Profilova fotka
@natt750 ahoj prosim ta hodila by si link na svetelnu cenu? dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ladulik42 http://www.aliexpress.com/item/300led...
Odpovedať
Profilova fotka
kazdy ma ine priority na svojej svadbe, ja by som tiez najradsej usetrila kde sa da...ale zas moj vkus ma nepusti, a viem ze to co chcem nevytvorim sama, ale iba s pomocou odbornikov z agentury...napr. som teraz bola na kamoskinej svadbe a bola som velmi nemilo prekvapena...tolko veci mi ukazovala, ako naobjednavala z aliexpresu, blbosti na stoly, organzy, kamienky, svietniky, a nakoniec sme prisli, vyzdoba nijaka, velmi uboha, kvety umele...proste nic moc..ale stajlovala si to sama no...ja sa chcem tomuto negativnemu prvemu dojmu vyhnut, a proste chcem ze ked hostia vstupia tak doslova padnu na zadok :D
Odpovedať
@natt750 Prosím nedaš mi link na tu stenu?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?