Koľko metrov bielej stuhy treba ak mám na svadbe 150 ľudí?

16. nov 200550

baby chcela som sa opytat kolko bielej stuzky trebak kupit ked mame 150 ludi treba na auta na pierka a neviem este na co nemam ani sajnu kolko metrov....

• veľmi veľa stužky stále nieje dosť. a kúp si rôzne šírky.

• na auto treba myslim cca 4m
    na pierka - odporucam (ja som to tak spravila) - odstrihni si kusok stuzky, aby si zistila, z kolkych cm vies v pohode spravit maslicku. ja som na jedno pierko ratala 30cm, aby sa mi to pohodlne viazalo a co bolo navyse, som potom odstrihla. takze 30cm*pocet pierok + nejaka rezerva = potrebna dlzka stuzky 🙂

• Kviotecek - aj ja kupim vela vela a ked nieco zvysi,mozes dat na Velku noc malym kupacom co pridu s korbacom 😉
    Keva - kolko je velmi vela stuzky?Viem ze potrebujem vela a roznych dlzok,no kolko je to vela?

Nevesty,kolko metrov ste mali dokopy?

• Sponzor fóra
  • baby, mne sa zdá, že to trošku preháňate s tým nakupovaním. Keď sa vydávala sestra, tak sme mali 80 ľudí. Zdobilo sa auto, tam sme kúpili 1 balík - 10 m ozdobnej stuhy - vyšívanej svadobnej a bolo bohate dosť, ešte nám aj ostalo.
      Čo sa týka stuhy na pierka - potrebovali sme len 1 balík 1 cm širokej na ozdobu k rozmarínu - 1 pierko asi 10 cm na mašličku. Ostalo nám ešte. Podotýkam, že vydatým ženám sme rozmarín nedávali.
      A čo sa týka slobodných, tak tým sme robili pierka doma a tí mali na nich mašličky broskyňkové a tam nám stačil tiež 1 balík - 1,5 cm širokej - 2 m.
      A čo sa týkalo výzdoby dverí, tak tam sme mali ozdobené srdce, ktoré viselo na 10 cm bielej stuhe a na to nám stačili 2 m.
      Zábradlie sme zdobili tiež 10 cm širokými stuhami - tam sme počítali s 10 m.
      Treba si rozmyslieť na čo všetko budete stuhy potrebovať a až potom kupovať.
      Zuzanenka, ináč u nás sa dávajú malým šibáčom na korbáče vreckovky s detským motívom. 😃

• mackopu,to s tymi vreckovkami pocujem (citam 😃 ) prvy krat 😮 Zaujimave... 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Chiavari stoličky, okrúhle stoly, klubové taniere, výzdoba kostola, 5-ramenné svietniky, rekvizity k foteniu, všetko pre Vašu romantickú svadbu ♥
    Kreatívna tvorba svadobnej dekorácie a rekvizít.
    Výroba na individuálnu požiadavku pre nevesty, agentúry a shopy.

Svadobné pierka, náramky a iné doplnky
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov