Korálová barva

ahoj nevěstinky od sousedů :) Založila jsem tu diskuzi o korálové barvě na svatbu, budete mít některá nebo měla jste? hledám inspiraci a hlavně rady kde sehnat tyhle doplňky u nás v ČR zatím není k sehnání :( klidně koupím i po nevěstách nějaké zbytky které nepotřebují nějaké doplňky. Díky moc :-)
Odpovedať
Profilova fotka
korálová farba je krásna :) ja budem mať kombináciu lososová-mätová alebo teda korálova-mätová ale ja to budem riešiť cez svadobné štúdio ktoré robia výzdobu :) ale myslím že veľa inšpirácii a aj e-shopov najdeš kde kúpiť doplnky k výzdobe :)
Odpovedať
Profilova fotka
@suzitweetty My sme tiež použili túto sviežu kombináciu. Prikladám aj foto pre inšpiráciu:
Odpovedať
Najlepšie asi nakúpiš na Ebay -i a určite aj lacnejšie.
Odpovedať
Profilova fotka
AHoj, ja som povodne tuto kombinaciu chcela, ale v koralovej som nic nenasla! Maximalne v merunkovej a to uz vyzeralo inak :D my zeny sa chapeme dufam... nakoniec bola len matova a biela...
Odpovedať
@linda1405 prosim ta posles mi nazov agentury? ja chcem mat tiez taku farbu, ale na nete som agenturu co taku ponuka nenasla. dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@momicek24 v korálovej a mentolovej vieme urobiť výzdobu aj my :) Máme nádhernú korálovú aj mentolovú organzu, saténové stuhy v týchto farbách a sviečky a servítky tiež vieme zabezpečiť.
Odpovedať
Profilova fotka
Ambientes :)
Odpovedať
Profilova fotka
tak ale ja som tej babe z agentúry posielala presne konkrétne predstavy :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?