Kto nám urobí svadobnú výzdobu v Bratislave?

Ahojte, hľadám dekoratérku na výzdobu svadobnej sály v Bratislave, dňa 14.6.2014.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj,ak chces mozem ti poslat kontakt na kamaratku,ale nie je z ba,takze by si uctovala za cestu
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer, sme firma zaoberajúca sa aj výzdobou. V prípade záujmu Vám vieme zabezpečiť výzdobu sály, auta alebo kostola. S pozdravom Lucia Laczová
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
dobry den sme pre vas k dispozicii,ak by ste potrebovali urobime vam navrh,vy nem len poviete do akej farby by ste to chceli ladit,popripade do akeho stylu a my uz vsetko zabezpecime.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer, ak hľadáte dekoratérku svadobnej sály som tu pre Vás. Zaoberám sa touto prácou už niekoľko rokov, ak máte záujem o peknú výzdobu a dobrú cenu ohláste sa .
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer, napíšte mi prosím e-mail. Zorganizujeme Vám svadbu na kľúč . Ak máte záujem čisto len o vyzdobu pozrite si moje fotky. Vyzdobujem aj kostol a auto a auto si môžete u nas aj prenajat Audi a8 čierna farba spolu so šoférom. S radosťou Vám odpoviem na všetky otázky... Popripade ak budete mat záujem aj osobne stretnutie. Budem sa tešiť na Vašu odpoved
Odpovedať
ahoj, ja mam dobru skusenost s jednou pani z Ba, p. Bulikovou. bola rychla, lacna a hlavne originalna, ziadne tie jednotvarne napady. Ak budes mat zaujem o kontakt, napis mi do správy :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?