Kvetinová výzdoba v BA

Ahojte žienky :-) Chystáme so snúbencom svadbu na tento rok a rozhodujeme sa (teda skôr ja sa rozhodujem, on len pritakáva :-D ), koho osloviť ohladne kvetinovej výzdoby, kytice a podobne. Veľmi sa mi páči Moruška, Ateliér Papaver a taký ten štýl moderný ako oni robia. Máte s nimi nejaké skúsenosti? Aj informácie o cene potešia :-D :-D Alebo kto ešte robí také výzdoby ako oni? Ďakujem a teším sa na odpovede :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tinka_vesa Ahoj, ja by som urcite vyskusala kvetinarstvo Orchidea pri Hlavnom namesti, maju aj FB stranku, robia prekrasnu modernu vyzdobu. Ale cenovo su o nieco drahsi, ale za to maju tak siroku ponuku kvetin ako maloktore kvetinarstov.
Odpovedať
@dadada8388 Ahoj, ďakujem za radu ;-) Myslíš ceno drahší ako Moruška alebo tak vo všeobecnosti drahší?
Odpovedať
Profilova fotka
@tinka_vesa Myslim vo vseobecnosti, neviem ake ceny ma Moruška :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tinka_vesa Dobrý deň, na začiatok by som sa Vám chcela predstaviť, sme aranžérsko-dekoračná agentúra RM LuxDecor. Ponúkame služby na vysokej úrovni v oblasti aranžovania a výzdoby na svadby, stužkové slávnosti, plesy, oslavy a firemné akcie. Ponúkame Vám nie len naše aranžérske služby, ale taktiež množstvo sortimentu na požičanie (návleky, vázy, svietniky, mašle, doplnky,...). Zdobíme sály, kostoly, autá, exteriéry aj interiéry. Okrem iného Vám vieme zabezpečiť kvalitné sviečky, servítky a svadobné kytice, taktiež aj osvetlenie sály. Čo sa ceny týka, závisí to od počtu ľudí a rozloženia stolov a zvoleného druhu kvetov, pre bližšie info mi prosím napíšte správu s tými údajmi a ja Vám vypracujem rozpočet. Máme radi netradičné a moderné výzdoby. Prajeme Vám pekný deň :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?