Kytice na svadobnom stole

Ahojte, dávate svadobnú kyticu a kyticu pre svadobné mamy na svadobný stôl? A ešte okrem toho aj zdobíte svadobný stôl inými kvetmi? Ja by som chcela jednoduchú výzdobu a zdá sa mi, že keby bol svadobný stôl (polkruhový pre 6 ľudí) ozdobený kvetmi a ešte potom by sa na neho dala moja svadobná kytica a pred mamy ďalšie dve, tak by toho bolo príliš. A zase keby ozdobený nebol, tak pri príchode bude trochu prázdny (budú tam vlastne len sviečky, prestieranie, poháre). Ako to riešite?
Odpovedať
Profilova fotka
kytice pre mamy sa dávajú doma na odobierke, takže zostávajú potom už doma :)
Odpovedať
My odobierku nebudeme mat, chceli by sme ich dat na zaciatku hostiny po prihovore, ako podakovanie, len tak symbolicky.
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mať síce dlhý stôl a kvietky im dáme na odobierke (budú si ich brať so sebou a držať v rukách keď budú kráčať pred oltár) a potom do sály a tak isto aj družičky a keďže nechcem veľmi prezdobený hlavný stôl na na hlavnom stole (my budeme mať dlhý rovný pre 6ľudí) budú kytičky pre mamy (každá ju bude mať pred sebou) a moja. Ak im budú prekážať za nami bude jeden malý stôl kde bude krabica s blahoželaniami a tam budú mať aj družičky položené kytičky a mamy si ich môžu preložiť :) na stole bude okrem týchto troch kytičiek asi 4sviečky a dva svietniky
Odpovedať
ahoj, svadobna kytica sa na stol nedava. Ani kytice pre mamy. Tie, ako to tu uz bolo napisane, obycajne zostavaju doma. Hlavny stol, ked za nim sedi 6 osob, ma pri klasickych stoloch dlzku 3,60m. / ak maju stoly dl.1,20m /. Cize je to dost dlhy priestor, ktory doporucujem vykryt kvetinovym aranzmanom. Mal by byz nizky a podlhovasty, aby vam neclonil a nezakryval vas. Svadobna kytica sa umiestnuje na stol k ostatnym darovanym kvetom. Na umiestnenie takehoto stola by ste nemali zabudnut. A mali by ste sa spytat tam, kde bude svadba, ci maju dostatok vaz na darovane kvety. To, ze by mali byt jednotne, uz ani nehovorim. Pre inspiraciu si pozri moje fotky na facebooku -Svadobna agentura Lena Lukic. Tam je vela fotiek na ktorych je hlavny stol. Zelam krasne pripravy.
Odpovedať
my to budeme mat tak, ze prave pred nami bude moja svadobna kytica, potom z kazdej strany svietnik. na bocnych stoloch budu vo vazickach hortenzie. neriesim co sa ako ma, ale ako sa mi to bude pacit:) no a zdalo sa mi zbytocne vyhodit tolko penazi za kvietky na hlavnom stole, okrem toho by aj zaberali vela miesta. namiesto toho sme si dopriali ine vecicky :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@lenalukic prosím napište mi znovu odkaz na vaše stránky, tento nefunguje, děkuju
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali na hlavnom stole moju kyticu ako hlavnu dekoraciu. Naco platit dekoraciu navyse a moja krasna kytica by bola niekde v kute odlozena. Aj preto je fajn, ked je kytica nevesty zladena s vyzdobou v sale. Okrem mojej kytice tam boli svietniky a drobne kvietky v mini vazickach (tak to bolo aj na ostatnych stoloch). Presne si to uz nepamatam :) to nevadi, ze kym nebudete v sale, stol bude bez kytice prazdnejsi. Hned ako pridete tam predsa kyticu das. Ak budu mat mamy svoje kytice so sebou (nemusia ju vsetky nechat doma, niektore ju maju aj na obrade), tak tam dajte aj tie (bolo by fajn, keby boli vsetky 3 kytice zladene) a to uz uplne staci. Moja sestra mala na svojej svadbe na hlavnom stole krasnu a drahu ikebanu a ked sa jej spytam, na co zbytocne vyhodila peniaze, hned na prvom mieste je ta ikebana na stol :))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?