Ma niekto zaujem o papierove pom pom?

Profilova fotka
Caute baby, idem si objednavat papierove pom pom. Mate niektora zaujem?
Odpovedať
@hajdulka ahoj, ja by som mala záujem
Odpovedať
Profilova fotka
@hajdulka ahoj ahoj , aj ja by som mala zaujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
odkial objednavas ?a kolko ta vyjde kus prosim? .. aj by som chcela, nasla som na fb za 1e kus, priemer 31cm..
Odpovedať
Profilova fotka
@diamontko ahoj idem objednavat 25cm a 20cm. farbu si mozes povedat aku chces. cena tam je od 1.3€ za kus, ale cim vacsi pocet tym lepsia cena.
Odpovedať
Profilova fotka
@hajdulka prosim nemas link na tu stranku, potrebovala by som nejaky vzorkovnik farieb, lebo s hodvabnym papierom som sa uz trochu sklamala
Odpovedať
Profilova fotka
pozeram to cez amazon.
Odpovedať
Ahojte, mam doma asi 300 ks papierovych pom poms. Svadbu sme mali teraz v máji. Sami sme to ručne skladali, je to velmi časovo narocne. jedna gula trvala 5 minut. A aby to dobre vyzeralo, mali sme ich viacej na kope. Mám biele, slonovinové a slabunko-hnede (take pieskove) - 3 rozne velkosti - viď foto. Nie su poškodene, v sále sa nefajčilo. Rada sa dohodnem na cene a možem ich aj doviest (kedže zaberaju rozložene viac priestoru) - píšte mi prosim do správy, tam poskytnem detaily :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
@sprotka ahoj cchem sa spytat, ci este stale mas tie pom-pom?
Odpovedať
@mimamy ahoj, este nejake mam: - biele 15cm priemer - 8 ks nezložených* (0,59€/ks) - kávové 20cm priemer - 31 ks nezložených* (0,69€/ks), 42 ks rozložených ako na fotke (0,49€/ks) - smotanové 25cm priemer - 11 ks nezložených* (0,79€/ks) * (nezložene znamena, že su nepoužité, treba ich poskaldat do tvaru gule, sú zabalené vo folii, tak, ako som ich kupila) Posielala som už aj na dobierku, aj tie rozložene v tvare gule.
Odpovedať
ahojte ja mam v ponuke polovicne pompomy ktore som vyuzila ako kvety no daju sa rozne pouzit.... farby staroruzova smotanova a biela pozrite moj inzerat mam cca 300 ks rozne velkosti cena v prepocte 0,50€/ks
Odpovedať
mam na predaj biele Pom Pom, nepouzite este zabalene, velkost XL - priemer az 40CM. cena za kus 2eura
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?