Mali ste niekto jemnú hnedo-oranžovú svadobnú výzdobu?

Ahojte, do priestorov, kde budeme mať hostinu by sa mi hodila hnedá farba a chcela by som to skombinovať s oranžovou. Bledučká hnedá + niečo marhulkové - jemne oranžové. Nemala niektorá z vás niečo podobné? alebo čo si o tejto kombinácií myslíte. Nemôžem ani na nete nikde nájsť takúto kombináciu. :-) Ďakujem za každý názor :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zadaj si to fo googlu v anglictine je tam toho kopec :-)
Odpovedať
kukni si inšpirácie na Pintereste, tam máš toho na mraky...čo sa týka kombinácie hnedá - oranžová, takú jesennú svadbu to vo mne evokuje :) ak máte svadbu na jeseň a použijete ešte nejaký prírodný materiál môže to byť veľmi pekné....:)
Odpovedať
Profilova fotka
@monika553 myslim si ze celkovo hneda a oranzova idu spolu a pekne ladia, takze by som nemala obavu si dat taku farebnu kombinaciu
Odpovedať
Svadba bude 10. septembra. Aj interiér hotela je tiež ladený do hneda, tak tam nechcem zbytočne pchať niečo farebné. 8-)
Odpovedať
velmi pekna kombinacia farieb :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ked je aj interier ladeny do hneda tak myslim ze ta oranzova bude ako vysita tam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@monika553 budes mat teda tu hnedo-oranzovu, ci este nie si rozhodnuta?
Odpovedať
Zatiaľ som rozhodnutá že áno, podľa toho čo som našla na nete, by to mohlo vyzerať dobre. Uvidíme aký bude real :-)
Odpovedať
Ja chcem mat nejaku taku kombinaciu, lebo mne to pride najvhodnejsie na jeseň a ja chcem prírodno-jesennu svadbu s vyuzitim tychto farieb.
Odpovedať
@asaria Kukám tvoje albumy a sú nádherné. určite niečo z toho použijem. Krása :-) Ja tiež chcem čo najviac využiť prírodné motívy... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?