Mali ste okrúhle stoly so zrkadlom?

Profilova fotka
Ahojte kočky...mohla by som Vás poprosiť o pridanie foto tu do diskusie, ktorá ste mali okrúhle stoly a v strede ste mali dekoráciu na zrkadle??? :-) Ďakujem za každú foto či info kde by som napr. foto mohla zohnať :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka

Odpovedať
moje si videla :-) viac som zatiaľ nenašla, ale ešte som neprešla jedno dvdčko. presne tieto sviečky sme inak mali aj my, tie malé, majú ich v tescu (poradila mi ich jedna nevestička, myslím, že má nick denisarr, pozri jej album, má aj niečo z výzdoby pofotené).
Odpovedať
Profilova fotka
@heluska0601 Ahoj, ja budem mat tiez velke okruhle stoly, a bude to velmi podobne ako je na tejto fotke, akurat, ze to zrkadlo bude mat priemer 65cm a sviecky mam z Ikea.
Odpovedať
Profilova fotka
@hallie áno jasné videle som :-)))......podľa toho som sa aj držala....mám už všetko , zrkadlá 55cm, vázy, svietniky a aj sviečky niektoré, takže tie dokúpim a už len kvietky, menovky a menu.Darčeky pre hostí mám tiež tie biele krabičky .-)....... :-))) Ďakujeeeem @jonkaamisiko Ďakujem pekne :-) a teším sa už na reálne foto teda:-)
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat zrkadla na stoloch, ale bohuzial maju len hranate, takze vyzdobu skusime a kedtak dokupime gulate
Odpovedať
Fakt krásne :) ja uvažujem, či dať okrúhle stoly, alebo klasické, ešte stále nie som 100% rozhodnutá :)
Odpovedať
Ja budem mat okruhle, budeme prenajimat ale ine nechcem a tiez chcem vysoke vazy, orchidey a pod to toto zrkadlo so svieckami :) Drahy mi schvalil konecne cupcake a macrons :D
Odpovedať
aj toto je krasne, snad to raz nahradi tie nechutne stoly ... http://www.colincowieweddings.com/art...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala, foto mam v mojom albume .)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem všetkým kočkám za každú rada či foto......jasné dík aj tým ktorý nepochopili absolútne o čo mi ide a ohľadom čoho som zakladala diskusiu :-) @zuzanka1808 veľmi krásne Ďakujem pozrela som foto a ešte aj do farby si sa mi trafila...Ďakujeeeem :-) bolo to krásne a mám pocit že na ten istý spôsob to obkukám aj ja:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jonkaamisiko ďakujem pekne za nápadík,radu...... ja mám pokúpené už všetko skoro vlasne už len sviečky....preto chcem naberať nejaké foto aby som obkukala aké sviečky sa hodia najviac:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@hallie Ďakujeeeem :-) ja som taká menšia trubička asi lebo ja už mám zrkadlá,svietniky,jedny sviečky ale verím že nakúpim ešte do svadby xy daľších sviečok :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
zrkadlá mám 55cm a 12ks sviečok + váza bude stačiť asi aj tých sviečok že??? možno na zdkadlá dám len 8ks a mimo zrkadiel 4ks??? o toto mi ide na fotkách, preto chcem nabrať info z fotiek koľko sviečok poukladať na zrkadlo, kolko ks mimo a ako to vyzerá a táááák :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@heluska0601 ja budem mať zrkadlá 40cm, do stredu váza a okolo 4 sviečky plus číslo stola. V rezerve mám ešte diamantíky ktoré by som tam mohla rozsypať, ale to až podľa toho ako to bude vyzerať.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den dievcata, v pripade zaujmu poziciavam okruhle zrkadla s priemerom 35 cm za cenu 0,80 EUR/ kus.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak by ste potrebovali pozicat okruhle stoly, tak mame 12 ks s priemerom 200 cm :) A zrkadla na nich vyzeraju uzasne, dobra volba vyzdoby :)
Odpovedať
Milé nevestičky, zaujala ma vaša diskusia a rada by som sa Vás opýtala pár otázočiek, keďže s prípravami začínam len teraz nie som v tom zbehlá. Kde sa dajú také okrúhle stoly zapožičiať? Z diskusie som pochopila ,že výzdobu si robíte samé, výde to lacnejšie ako keby som to nechala na agentúru ? A ako riešite návleky a obrusy na okrúhle stoly je to v cene ?
Odpovedať
Profilova fotka
@domca888 Ahoj domca888.....No ja som to poriešila tak že som hľadala dlhooooo miestnosť kde majú okrúhle stoly....nakoniec aby som bola spokojná aj s miestnosťou.....a našla som, preto som aj s prípravami začínala už cca 17 mesiacov pred svadbou:-) také dva mesiace som všetko pozerala, písala som xy emailov dodávateľom a 15 mesiacov pred svadbou som ich zarezervovala.... :-) aby to bolo bez stresu a budem mať to čo som chcela:-).....teraz už len dôverovať dodávateľom:-)....ale teraz k veci....stôl,stoličky,obrusy, návleky na stoličky mi požičajú priamo tam kde mám hostinu(poplatok 1,5€/na osobu). a ostatné som všetko musela pokupovať.....(zrkadlá,vázy,svietniky,sviečky,servítky,značenie stolov,krabičky na darčeky pre hostí,menovky si dám urobiť,kvety) ..... víde nás to o viac ako polovicu menej :-)
Odpovedať
@heluska0601 odkiaľ máš prosím ťa tie zrkadlá? ... strašne sa mi to páči :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tintini ip :-)
Odpovedať
@heluska0601 Tak to Vám tíško závidím :) U nás v okolí nezoženiem okrúhle stoly, preto by som to musela jedine riešiť zapožičaním-teda stoly, obrusy a všetko kompletne... takže teraz zvažujem či to nebude príliš cenovo náročné.. Veľmi sa mi páčia vaše nápady na výzdobu, sklo,sviečky, vysoké vázy- v takomto štýle by som to riešila aj ja :) Zháňala som aj agentúry ale to čo by sa mi páčilo je neskutočne drahé vzhľadom na to ,že budem mať asi 180 hostí a cena stúpa z počtom. Takže otázka znie či si myslíte ,že je lepšie si tieto vecí kúpiť a urobiť to sama alebo nechať na agentúru ? Prípadne by som vás chcela pekne poprosiť o nejaké typy, kde sa dajú také veci lacno zohnať ( sklo,svietniky...) :)
Odpovedať
Profilova fotka
@domca888 ja odporúčam jednoznačne IKEA
Odpovedať
Profilova fotka
@heluska0601 http://www.ikea.com/sk/sk/search/?que...
Odpovedať
Profilova fotka
@domca888 http://www.ikea.com/sk/sk/search/?que...
Odpovedať
@heluska0601 Ďakujem pekne..určite využijem :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@heluska0601 ahoj prosím ťa kde si zohnala tie zrkadlá? Ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
neviete mi poradit,kde by som zohnala hranate zrkadla na stoly?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Ahojte prosím Vás nepredáva nejaká nevestička okrúhle sklo na stoly?? Ďakujeem
Odpovedať
Baby odkiaľ máte prosím tie zrkadlaaa?
Odpovedať
Profilova fotka
Mám na predaj 7 kociek nie okruhle
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?