Mali ste výzdobu vo vintage style?

Ahojte dievčatá, rada by som mala svadobnú výzdobu v štýle vintage, ale neviem či si to mám urobiť sama alebo objednať firmu. Má niektorá z vás skúsenosti? A čo všetko by nemalo chýbať na svadbe v takomto štýle? čipkové obrusy, staré vázy....neviem či sa do toho púšťať...ale veľmi sa mi to páči :-)
Odpovedať
Ahoj, ja chcem tiež výzdobu v takomto štýle, ale urobím si ju sama. Mám približnú predstavu, aj tu majú kočky veeľa fotiek z ich výzdob - inšpirujem sa. Maličké detaily si vyrobím sama, jutovinu buď požičiam/kúpim, takisto čipkovanou krajkou oblepím poháriky, vázy, sviečky drahá položka nie sú. Plánujem si objednať len kvetovú výzdobu a požičiať len také veci, ktoré potom nevyužijem alebo budú drahé na kúpu. Skús sa popýtať firmy v tvojom okolí, či by ti výzdobu urobila (ak máš možnosť) a budeš mať o starosť menej.. ja sa na výzdobu teším a chcem si ju urobiť sama ;)
Odpovedať
Profilova fotka
nedá mi nepodeliť sa s Vami :) ja som sa tiež rozhodla výzdobu si robiť vo vlastnej réžii - v piatok pred svadbou s pomocou troch kamarátok :) snažím sa postupne vytvoriť sama väčšinu dekorácií. Čo sa týka výdavkov tak predbežne pre 50ľudí ( 6 malých stolov jeden veľký hlavný (ženích nevesta) a jeden sladký stôl) . Na stoloch bude prehodený biely obrus a stred stola menší jutovinový okolo ktorého pôjde čipkový lem na ňom položené dookola staré zaváraninové poháre, sviečky a v strede kvetináč skurar s gypsomilkou. Cena spolu: čipka, jutovina, drobné vázičky, lepidlo, kamienky, stuhy na mašličky, tyl "prehodený" nariasený voľne visiaci cez hlavný stôl, samozrejme veľa sviečok , staré zaváraninové poháre, jutovinová stuha okolo stoličky a vychádza okolo 200 - 250e v tom ešte nie sú kvety čo do výzdoby chcem niečo ekonomicky nenáročnejšie a teda rátam ešte 50e k tomu... to ešte nie je zahrnuté v tom rôzne rámiky na fotografie, podnosy na zákusky, sklenené dózičky (pretože väčšinu mám doma). Len pre informáciu koľko asi treba počítať :)
Odpovedať
ja osobne odporúčam niekoho si najať budeš potrebovať k tomu veľa vecí aby si dosiahla požadovaný efekt a myslím že kupovať niečo čo potom nebudeš potrebovať je zbytočné poprípade požičiavať od viacerých jednotlivcov len si predstav to poštovné (pokial to nebudeš vedieť požičat vo svojom meste ) ....no neviem aby sa ti to nepredražilo omnoho viac ... ja osobne by som sa do toho nepúšťala ale prajem veľa šťastia :-D
Odpovedať
Pre mńa bolo ideálne mať vlastnú predstavu a šikovnú profesionálnu kvetinárku s podobným vkusom. Mala som zopár svojich vecí, bicykel knihy retro foťáky, rámiky, a ona mi zohnala ostatné, čipku, vázy, svietniky, a tak, ale hlavne, vytvorila z toho celého také malé umelecké dielo. Viem, že niektoré kočky sú šikovné a baví ich to, a to je super, ale kvetinárka ti pozháňa veci, ušetrí drahocenný čas deň pred svadbou a dá tomu celému profi šmrnc. A kvety, veľa živých kvetov. A to neznamená, že to nebude aj tvoje dielo;)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte dievčence, jutovinu šírok 15cm, 29cm a 50cm viem na objednávku ponúknuť aj a, taktiež čipku 15cm alebo aj 30cm. Poprípade satén vo farbe vintage champagne 29cm šírka. Ak by ste mali záujem, kuknite môj obchodík tu na MS: http://www.mojasvadba.sk/shops/seller...
Odpovedať
http://www.youtube.com/watch?v=X3pZFH...
Odpovedať
Ja som si svadbu vo vintage style najprv chcela robit sama, ale ked som si to zratala, tak by ma to vyslo o par eur menej ako agentura a zostalo by mi doma plno veci, ktore by som uz nevyuzila. Takze ja odporucam agenturu, nie je to az take drahe a mas to bezstarostí.
Odpovedať
Požičiavam aj zhotovujem výzdobu v štýle vintage - pozrite si môj profil.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?