Margaretky v septembri?

Dievcata, je realne mat margaretky v septembri? Ine kvety nechcem, len margaretky. Vela kvetov na svadbe nechcem tak ci tak, ale kyticka a zenich a druzbovia budu mat pripnute atd atd. ale len veci z margaretok, nic ine. je to realne 8. 9.? tie chryzantemy, co vyzeraju ako margaretky, sa mi nepacia :(
Odpovedať
Profilova fotka
Tak v kvetinarstve by si mala najst normalne aj v septembri take kvety, treba sa ist popytat. Alebo si objednat z tych holandskych skladov tam maju vsetky kvety v kazdom rocnom obdobi :)
Odpovedať
Profilova fotka
osobne si myslím, že keď sa spýtaš v kvetinárstve, kde si chceš dať kytičku a pierka robiť, a dáš im vedieť v dostatočnom predstihu, vedia sa zabezpečiť :)
Odpovedať
Profilova fotka
v kvetinárstve isto budú mať :) treba sa ísť spýtať, poprípade oni si vedia objednať na určitý termín aby pre teba mali, povieš im čo chceš, koľko chceš a oni to vybavia, to zas nie je taký problém. vedia to takto zariadiť asi v každom kvetinárstve, keď si dáš zálohu aby vedeli, že si potom po tie kvety na isto prídeš
Odpovedať
Tak to je ako keby si sa pytala ci mozes mat kyticu ruzi v decembri. Pokial si ich nechces natrhat vo vlastnej zahrade tak v pohode mozes mat margaretky :) Staci ist do kvetinarstva..
Odpovedať
Profilova fotka
Kľudne aj v decembri ak si ich nechceš natrhať sama niekde na lúke. Možno by nebolo zlé si ich objednať tak ako ti baby radili.
Odpovedať
Profilova fotka
v pohode, ved ked si v kvetinarstve objednas kvety tak ti ich vedia zaobstarat aj v strede decembra :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?