Menovky motýlik

Profilova fotka
Nevestičky, chcem si sama vyrobiť doma menovky motýľa, ako ponukaju aj tu na proshopoch. Už mám aj predlohu, robim to vo worde, budem ich tlačiť na červený papier (máme červeno-bielu výzdobu) a chcela by som mať biele mená. Teraz, ja veľká šikovnica, dala som biele mená na tú menovku a dala som tlačiť, ale vytlačilo mi len holého motýľa bez mena :) volala som drahému, že prečo a on mi povedal, ze bielu nevie namiešať tlačiaren. Preto sa vas pýtam, viete mi nejak poradiť, ako vytlačiť to biele meno ? Skúsila som aj napísané to meno obrysom, ale tiež bol len čierny obrys a vnútro červené ako papier. Skúsila som to farbičkou vyfarbiť, ale nevyzeá to až tak pekne.. ĎAKUJEM vám za každú radu :)) to sú problemy toto, čo ja riešim, ale keď tak to chcem mať :)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
toto presne povedal aj moj mlady, ze biela nepojde tlacit... ale zatial sme nic ine nevymysleli... :P
Odpovedať
Profilova fotka
ja uz zistujem vsade mozne, jak to urobit, ale nikto mi nevie poradit, lebo ze bielu netlaci :( a tak pekne som si to vymyslela :)
Odpovedať
Profilova fotka
Su iba dve moznosti ako to urobit. Ta prva je o cosi drahsia. 1. vsetko tlac na bielom papiery, cize pozadie zadaj cervene. Tymto sposobom tlaciaren vynecha biele miesto tam kde mas pismo a zvysok vyfarbi na cerveno. aby si vedela kde strihat, tak ram daj cierny. 2. Ked das pismo na tu cervenu, tak chod do nastavenia farieb a vyber zltu/kremovu, a potom sa v moznostiach viacerich farieb trochu pohraj s odtienom a daj co najsvetlejsiu zltu/kremovu. Tlaciaren netlaci biele pismo, pretoze biely toner/farba neexistuje. Ako nahle vo worde nastavis pismo v bielom, tlaciaren si mysli, ze je to blank-prazdne miesto na papiery. Ako nahle pridas, co ilen trosilinku odtienu - zlta/kremova, tlaciaren si mysli, ze je to farba a spozna, ze tam nieco je. A ak sa s tym pohras dobre a nastavis co najjemnejsi odtien, ludske oko si to velmi nevsimne, ze to nie je biela. Dufam, ze aspon trochu to pomohlo.
Odpovedať
Profilova fotka
@silvi3 ďakujem, budem mat zabavku na dnesny den :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janusa139 nie je za co, len by som ti este poradila,ak si sa rozhodla pre tu druhu moznost,a kupila si si nejaky drahsi kvalitnejsi cerveny papier, zbehni si kupit nejaky lacnejsi, na ktorom to budes skusat. Moze to chvilu trvat kym najdes ten spravny odtien ;-) drzim palce
Odpovedať
Profilova fotka
@silvi3 papier uz mam nakupeny :) aj skusobny aj potom originalny :) dakujem, navarim a budem skusat :) dakujem za radu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janusa139 daj potom vediet ako si dopadla, ci sa podarilo :)
Odpovedať
ahojte, ja mám svadbu v septembri, tiež by som si rada vyrobila také motýle, len neviem zohnať šablónu, vo worde to je?? môžete mi to poslať niekto?
Odpovedať
Profilova fotka
@kuci85 ahoj, daj mail :)
Odpovedať
aj ja si prosiiiiiiiiiiim :) granulka19@yahoo.com :) DAKUJEM MOC :)
Odpovedať
Profilova fotka
@granulka posielam :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janusa139 podarilo sa?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@silvi3 ahoj, cez vikend som bola odcestovana, ale poverila som svojho muzika, nech sa to pokusi, a zistil, ze je malo farebneho atramentu v tlaciarni, tak kupil dnes novy,,tak sme to teraz skusali, ale aj tak na cerveny papier mi vobec netlacilo zltu,kremovu ziadne take slabe odtienky.. ale dnes som na MS videla take menovky, ze mali podklad a na tom mali nalepene dalsi papier a na tom bolo meno..tak som to tak urobila aj ja :) pridam aj foto, mam cerveneho motylika a na nom nalepeneho biele s cervenym menom :) kupila som si aj biele pera/fixky, ze budem pisat mena rucne, ale ta biela sa ako keby vpila do papiera a ostala taka vyblednuta a to sa mi nelubi..tak som si pomohla takto :) co na to povies ?
Odpovedať
Profilova fotka
@silvi3 som to zoskenovala, este som to nevystrihovala, len skusala... este sice musim doladit velkost toho maleho, aby aj ta cervena vynikla, alezas aby bolo vidiet pekne meno chcem, :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte... možno to niekomu pomôže, ak ma tlačiareň značky OKI. Ta ma v ponuke aj toner v bielej farbe. ;-) PS: janusa veľmi pekné motýliky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@merlot_wedding_agency Dakujem :) mam tlaciaren HP a Epson a ani jedna netlaci bielu :) ale nevadi, uz som to vymyslela inak :))
Odpovedať
Profilova fotka
@janusa139 posles prosim aj mne? ankasl@gmail.com DAKUJEEEM :)
Odpovedať
Profilova fotka
@blondik85 poslane :))
Odpovedať
@janusa139 posles prosim aj mne? mariaglembova@gmail.com
Odpovedať
Profilova fotka
Ak chcete vypisovat na farebny papier bielou farbou, u nas sa to da. Nebude to sice vytlacene, ale strojove vypisanie fontom ktory je vo worde je mozne.
Odpovedať
Profilova fotka
@artpaperpapercraft dakujem a aka by bola cena ? ste z LC ? diky
Odpovedať
Profilova fotka
zijem v LC. Mate motyliky uz vyrezane, alebo by ste mali zaujem o vyrezanie aj vypisanie mien? Vzor by ste chceli taky aky mate zverejneny tu?
Odpovedať
Profilova fotka
@artpaperpapercraft motyliky uz mam vyrezane-cervene. a chcela by som biele pismo, ozdobne, nieco ako monotype corsiva vo worde :)
Odpovedať
@janusa139 ahoj,mozes prosim aj mne poslat sablonu? Mas ich velmi pekne..;)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka314 ahoj, jasne, poslem, daj mi mail :) a dakujem :)) aj ked nakoniec su trosku ine - ak chces pozri v mojich albumoch, najdes :)
Odpovedať
pozerala som, dobre si to vymyslela..:).mail: lenka.zacikova@gmail.com..dakujem..:)
Odpovedať
@janusa139 sorry zabudla som ta oznacit :) mail vyssie ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka314 idem poslat, daj mi pls vediet, ci prislo :)
Odpovedať
@janusa139 v tomto Vám nepomôžem , ale ak môžem tak Vám ponúkam bielu organzu 15 cm x 9m - nová ostala mi za 2,60e , ak by sa Vám hodila keď si sama robíte výzdobu. Mám aj špendlíky v tvare srdca al. kvapky aj obyčajné a ponúkam Vám keďže máte bielo červenú výzdobu motýliky dekoračné v tejto farebnej kombinácii 3x4 cm veľmi pekné , nové , nepoužité , cena spolu 3,60e pekné na organze , výzdoba krabíc na koláče al. podľa svojich predstáv.
Odpovedať
Profilova fotka
@janusa139 ahoj mozes aj mne poslat tu sablonu motylika? Dakujem :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?