Odporúčanie na niekoho, kto robí svadobnú výzdobu?

Niekto, kto robí výzdobu sály? Svadba: Nemšová, 19.9.2020
Odpovedať
Profilova fotka
pozri si na fb Ciavari stolicky - baba robi naozaj velmi pekne vyzdoby
Odpovedať
Ja som si robila sama a dopadlo to super 😍😍
Odpovedať
Skus aj Kvetinovy atelier peony, robia krasne vyzdoby, moderne, a teraz uz aj koordinaciu svadby tusim. Pozri si na instagrame ich prace.
Odpovedať
Profilova fotka
Skús Kvietkarstvo Soňa, sú z PB, boli sme veľmi spokojní, robili nám výzdobu sály a mali sme od nich pierka, kyticu pre nevestu aj pre maminy. Kvety boli krásne a dobre vydržali a to bolo v deň svadby riadne teplo.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň sme svadobná agentúra, ku každej svadbe pristupujeme ako k vlastnej ;) Veľmi radi pomôžeme, poradíme a usmerníme. Vieme zabezpečiť komplet svadobnú výzdobu sály, auta, kostola, svadobnú kyticu a iné doplnky. Našu prácu si môžete pozrieť priamo tu alebo na FB. Neváhajte a kontaktujte nás o nezáväznú cenovú ponuku s Vašou predstavou o výzdobe. prajeme pekný deň :)
Odpovedať
Dobrý deň....aj ja sa venujem svadobným výzdobám...výzdoba sál,kostolov,aut,ako aj doplnkov...pierka pre hosti, svadobná kytica, menovky, menu....ak ste si ešte nikoho nenašli rada pomôžem. Našu prácu si môžete pozrieť tu na MS, alebo tiež na FB pod Svadobná agentúra Erika. Pošlite mi do IP vašu predstavu a ja Vám vypracujem cenovú ponuku. :) s pozdravom a prianím pekného dňa erika
Odpovedať
My máme svadbu 29.8.2020, pri Trenčíne. Výzdobu si budem robiť sama, svetelnú fotostenu mám tiež :) ak by si sa rozhodla robiť si výzdobu sama, môžem ti pomôcť, prípadne stenu prenajať za symbolickú cenu aj s dovozom a montážou. Inak sa prenajímajú za 80€ + dovoz, čo robí min 10€ navyše :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ak ste ešte nikoho nenašla, radi vám pomôžeme s realizáciou vášho najkrajšieho dňa. Kľudne nám napíšte. Našu prácu si môžete pozrieť aj na FB - Svadobná agentúra Veselie. Želáme krásny deň 😊
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?