Papier na pom-pom gule

ahojte dievčatá, viackrát som tu na stránke videla, že si pom-pom gule vyrábate samé z hodvábneho papiera...v papiernictvach, čo som sa pýtala vôbec nevedia, čo je to pom-pom guľa...v jednom mi na to poradili tento papier, že je to hodvábny, taký tenučký (mne sa zdá až príliš, akoby potom nemali mať objem a papier má rozmer 100x70 cm), inak, že je to klasický potravinársky papier na veľa rôznych využití s jedlom, čo myslíte, je na to tento papier vhodný? http://www.obaly.sk/www-obaly-sk/esho... ďakujem za rady :)
Odpovedať
Ahoj.ja som objednavala cez Aliexpress....maju najlepsie ceny
Odpovedať
este som sa nenaucila cez alliexpres, cena je toto v pohode, ide mi o to, ci je to ten papier, z ktoreho si to vsetky robite.
Odpovedať
v TEDI predavaju už hotové pom pom gule v roznych farbach a velkostiach
Odpovedať
ahoj, musí to byť papier, čo má vrstvy. ja som robila napr. aj zo servítkového papiera, teda z normálnych 3vrstvových servítok :-) a tým baliacim papierom na potraviny som si nie istá, ale vyskúšaj, možno budú aj z neho pekné :-)
Odpovedať
@mauzi a si použila viacero servítkov alebo nejaké veľké?či úplná klasika?
Odpovedať
Profilova fotka
@rosekr servitkov musíš dat viac, potrebuješ 9-12 vrstiev na jeden pom pom. Takze ak budeš mat 3vrstvove servítky, dáš 3 alebo 4 podľa toho ako hustý budeš pom pom chcieť. Ale osobne by som išla do krepoveho papiera, tam si vieš určiť aj velkost pom pom
Odpovedať
@rosekr ja som robila len na veľkosť servítky, lebo ich budem vešať len na zábradlie, a ako píše sonkab, tak 3servítky s 3vrstvami podľa mňa stačia
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?