Plazova vyzdoba a svetelna stena

Ahojte, chcela by som si sama vyrobit plazovu vyzdobu na stoly a hlavny stol. Mate nejake tipy, pripadne nieco na predaj? Urcite tam chcem mat nadobky s pieskom, muslami a svieckami, na stoloch hviezdice a cokolvek plazove.... Nejake dalsie napady? :) Taktiez by som bola velmi rada, ak by ste mi poradili overenu firmu, ktora mi bude vediet urobit svetelnu stenu za mladomanzelsky stol - take tie male LED svetielka ako dazd. Svadba bude v Kosiciach. Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@novia88
Odpovedať
Profilova fotka
Mozes nakupit takove tie gulate polYstirenove kolieska olemujes bielou stuhou a nato modry pasik alebo cerveny a mas kolieska na plazi
Odpovedať
Profilova fotka
Na pintereste najdes toho vela. Firmu ti poradit neviem nie som z KE
Odpovedať
Jeee, ty si super, dakujem! :) ano, na pintereste som pozerala, su tam nadherne inspiracie, len zohnat material. napr. som narazila na prvy problem - kde zozeniem piesok do tych sklenenych nadobiek? nasla som rozne farebne dekoracne piesky, no ja by som tam chcela nasypat prave taky piesok, ako z plaze :D ak by mal niekto osobnu skusenost, pripadne na predaj nejake ozdobky, budem vdacna :)
Odpovedať
Profilova fotka
Pár inšpir z našej dielne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
@novia88 piesok v obi alebo neakom takom obchode, a brala by som takovy ten detsky piesok do detskeho pieskoviska ten je jemny, a vies ho aj nafarbit farbami aby mal rozny odtien. Ja si naplnam flasky na cisla stolov ale mam na to piesok do lokomotiv :-D chlop je rusnovodic a su to take jemnulinke kamienky male.
Odpovedať
Profilova fotka
@novia88 a zvysok by som pohladala na aliexprese, ci uz musle, hviezdy, ved nemusia byt z mora (tie sa uz aj tak nemozu vyvazat) ale napodobeniny. Resp z modelarskej hmoty si vies aj vyrobit, aj ked aliexpes je rychlejsi. Stuhy nakupujem na anjelske stuzky.eu a zvysok googlim porovnamvam. Kludne sa spytaj ked budes nieco zhanat ze kde co.
Odpovedať
Profilova fotka
mozno by si mohla skusit nakupit aj nejake umele koraly a to tam zakomponovat do vyzdoby :) to podla mna zozenies aj na ali alebo potom v nejakom zverimexe :)
Odpovedať
Mne sa veľmi páči takéto niečo :) Z toho druhého obrázka hlavne tá torta :)
Odpovedať
dakujem krasne, dievcata! :)
Odpovedať
Profilova fotka
Nadherne ukazky. Je to pekne no skor na taku vonkajsiu svadbu, ci?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
jééj to je krásne.. :) a kde budete mať svadbu? budete mať tiež niekde vonku či budete mať tomu prispôsobenú nejakú vnútornú miestnosť? :)
Odpovedať
obrad budeme mat v zahranici na plazi, preto chcem vyzdobu ladit do takehoto plazoveho stylu :) hostina bude uz na Slovensku vo vnutri :)
Odpovedať
dievcata, myslite, ze sa svetlofialova vyzdoba hodi k plazovej vyzdobe? v tejto farbe by boli masle na stolickach, servitky, sviecky a ikebany. na masle na stolickach by som chcela pripevnit hviezdice, no netusim, akym sposobom by sa tam dali uchytit. masle nam na stolicky da hotel, preto by som ich nerada nejako poskodila lepidlom alebo prepichovanim. za kazdy napad budem vdacna :)
Odpovedať
Profilova fotka
@novia88 tak nebude to taká klasická plážová výzdoba. Ja si pod ňou jednoznačne predstavujem modrú farbu v rôznych odtieňoch. Fialová sa mi k nej nejako nehodí, neviem :(
Odpovedať
cista modra sa mi nepaci, rozmyslala som este nad kombinaciou svetlej modrej so svetlo ruzovou. ani tak? :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?