Poraďte agentúru na svadobnú výzdobu v Košiciach

Profilova fotka
Ženušky neviete o nejakej cenovo vyhodnej vyzdobe na svadbu ? :) Alebo nemáte niekto fotografie ako zdobí Rýchla rota Sečovce ? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkaml Dobrý večer, skúste si pozrieť našu prácu a v prípade záujmu budeme radi ak nám pošlete Vaše predstavy. Co sa týka Rýchlej roty, na facebooku nájdete ich skupinu a tam sú foto ich práce. Ako catering doporučujem. Sú veľmi šikovní, cenovo dostupní a vedia spracovať viacero objednávok naraz :)
Odpovedať
Dobry den, mam oranzovu organzu, co ostala z nasej svadby. My sme to mali pred rokom 2.10., pouzili sme jesenne farby (zlta, oranzova, hneda) a zvladli sme to s personalom (prichytenie pomocou spendlikov). Mozete pozriet http://www.mojasvadba.sk/market/organ... AK by bol zaujem aj tie kamienky v jesennych farbach. Prajem pekny den, Katka
Odpovedať
Profilova fotka
@katikkatkita dakujem veľmi pekne za ponuku,ale skôr by som bola za to ak by mi to urobili ľudia ktorý sa tomuto venujú :) pekný den
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkaml skus kontaktovat flordeluxe +421 940 899 171. Gabika Sykorova. pozri aj ich stranku flordeluxe.sk
Odpovedať
Profilova fotka
@syraya dakujem pekne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkaml Za mna na vychode Moja Oslava, Flor De Luxe a Purpur, z tych troch sme si vyberali a som presvedcena, ze ak by sme si vybrali ktorukolvek, tak by sme nemohli sliapnut vedla. Moja Oslava cenovo najpriaznivejsia, s Luckou super komunikacia, k dispozicii siroky inventar a velka ochota, velmi prijemny dojem :-) Flor De Luxe cenovo drahsie, ale stale v ramci zdraveho rozumu, nic premrstene, vyzdoby velmi prepracovane a plne invencie, komunikacia s Gabikou takisto super :-) my sme si nakoniec zvolili Purpur, cenovo niekde medzi, vyzdoby krasne a originalne, ochota maximalna, komunikacia s Barborkou tiez na jednotku a jednoducho chemia zapracovala, preto Purpur :-)
Odpovedať
Ahojte nevestičky, ak sa neviete rozhodnúť koho kontaktovať ohľadom výzdoby, môžem Vám odporúčiť svadobnú agemtúru, ktorú som si vybrala a som nadmieru spokojná. Slečna mi ochotne so všetkým pomohla, od menoviek, servítok, dizajmu svadobného menu, kvetinovej výzdoby. Všetko bolo doladené do najmenšieho detailu. Veľmi som túžila po bielych chiavari stoličkách a agentúra ich ma k dispozícii na prenájom. V kombinácii s bohatou kvetinovou výzdobou vyzerali úžasne. Všetkým hosťom sa páčila výzdoba a ja som mala vďaka Benett weddimg and event svoju vysnívanú svadbu. Po pravde bola som na viacerých svadobných výstavach a ani jedna agentúra ma nechytila za srdce. Agentúru Benett wedding and event som našla na FB, ihneď som sa skontaktovala a už to šlo. Slečne som zdelila svoje predstavy, ktorým dala reálnu podobu a bola nádherná. Neľutujem, že som ju oslovila. Mala som luxusnú výzdobu za veľmi príjemmú cenu. Tak snáď si tiež dobre vyberiete, pretože je to len Váš veľký deň. Spokojná nevesta Lucia :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem veľmi pekne za odpoved :)
Odpovedať
Sme mladá agentúra s Košíc . Radi sa s vami stretneme a vypracujeme vám cenovú kalkuláciu. Disponujeme veľkým množstvo inventáru na rôzne tematické svadby. Máme aj 200 ks bielych chiavari stoličiek. Fotografie prác a kontakt nájdete v našom profile.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Dobrý deň, ponúkame Vám naše služby, alebo možnosť prenajať si dekorácie. Ohľadom cenovej kalkulácie a ponuky nás kontaktujte emailom. Realizujeme výzdoby a prenájom v rámci celej SR. S pozdravom Merlot Wedding Agency
Odpovedať
Dobry den, v KE zhanam aj ja aranzera/rku, ale niekoho lacnejsieho (agentury su predrazene). Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den prajem my mame agenturu Moja Oslava maju veľmi dobré ceny skúste :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lenkaml ahoj Ako Sa pohybuje cena a co to zahrna Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?