Poradte mi prosim buduce nevesticky ...- aj manzelky vyzdoba tanecnej saly 100 hosti kolko eur?

Sala v dedinke medzi pp a snv ...pytam sa kade tade a vedia zapytat az 400 eur a zda sa mi to vela ale o je to len moj pocit?
Odpovedať
zalezi od toho, co vsetko uz mas v tom, my sme mali na 100 ludi tusim 550€-- 5,50€/osoba, ale v tom uz boli aj kvety. Ale tych 400€ sa mi zda praveze celkom malo na 100 ludi
Odpovedať
Ja myslim, ze to mas upne standardu cenu. Neviem co vsetko zahrna, my sme platili 4 eura na osobu, cize bez mala tiez skoro 400 eur a bolo v tom vsetko - kvety, obrusky, sviecky, vyzdoba saly aj vstupnej chodby.... niektore nevesty platia za vyzdobu vyse 1000 eur, takze tato tvoja cena je podla mna uplne ok.
Odpovedať
ahoj no záleží od saly.. my platíme 250 ( nezaleží od poctu ludí).. a 300 ak budeš tam aj variť alebo piecť ale to sa nás netýka, máme v tom obrusy, upratovačku, ktorá bude obsluhovať počas svadby umývačku, doplnať obrusky na wc a pod.. + samozrejme všetky tácka, poháre a pod..
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj :) my mame cca 120 ludi a vyzdoba saly na kompletku aj so spotrebnym tovarom ako servitky, kvety, sviecky by nas malis tat tých 400 € ja si myslim ze je to celkom v pohode cena, ked som si davala robit kalkulaciu aj u inych agentur tak cena bola aj 900 €
Odpovedať
Profilova fotka
To máte až moc dobrú cenu :) Záleži veľmi od toho čo chcete, ak chcete honosnú kvetinovú výzdobu tak cena pri 100 ľudoch je určite vyššia, ak chcete niečo jednoduchšie, cena je primeraná. Ale zas ak chcete návleky, t.j. 100 ks návlek, chcete servítky, mašle, atď. tak už len za to si napr. my pýtame cca 200 € + vázy, kvety, sviečky, a samozrejme robota, to sú veci, ktoré si viete aj sama vyrátať, my napríklad máme ceny priamo tu na mojasvadba, a určite nájdete aj agentúry z Vášho okolia, ktoré tiež majú ceny uverejnené. Cena 400 € pre 100 ľudí je super, ale dala by som si na Vašom mieste pozor na to, že čo konkrétne za tých 400 € budete mať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?