Poraďte niekoho na svadobnú výzdobu v Prešove

Ahojte prosim poraďte niekoho šikovného na vyzdobenie Kongresovej sály v Mladosti Presov
Odpovedať
Profilova fotka
@martinkafilip Dobrý deň, na kedy by ste potrebovala výzdobu? Skúste mi napísať svoju predstavu a podrobnosti do správy a ak máte záujem rada vám urobím návrh aj rozpočet zadarmo. Moju prácu nájdete v profile. ďakujem a prajem pekný večer všetkým :)
Odpovedať
Profilova fotka
@martinkafilip Dobrý deň, ak ste ešte nikoho nezohnali, ponúkame naše služby. Ak mi pošlete bližšie info o počte hostí, rozmiestnení stolov ap. pošlem Vám bezplatnú kalkuláciu výzdoby. Foto našej práce si môžete pozrieť na našom profile, FB alebo webovej stránke. S pozdravom Jana Dutková
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@martinkafilip ja sa tam vydavam v Aprili :)
Odpovedať
@angelika3132 mne zdoby Danny Decor, on je tam aj zamestnany, ak chces poslem contakt do spravy :) lepsiu cenu som v PO nenasla :)
Odpovedať
Merlot Agency z Bardejova :)
Odpovedať
Profilova fotka
@niki632016 To akože vážne máte toľko drzosti odporúčať samú seba v ,,mene nevesty ,, a zavádzať potencionálne zákazníčky ??!!
Odpovedať
@angelika3132 jeej ano my v juli :) prosim posli mi kontakt na ten Danny Decor ... Dakujem
Odpovedať
@sarahevents dakujem idem kuk na vas profil a keby nieco pisem .. Pekny den
Odpovedať
@martinkafilip www.dannydecor.sk , ma vela fotiek aj ponuku. Kludne mu napis, vzdy odpise. Mne robi kompletnu vyzdobu za 2.50 na osobu:) na 80 ludi ma to bude stat 200eur.
Odpovedať
@angelika3132 super dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ponúkame Vám naše služby, alebo možnosť prenajať si dekorácie. Ohľadom cenovej kalkulácie a ponuky nás kontaktujte emailom. Realizujeme výzdoby a prenájom v rámci celej SR. S pozdravom Merlot Wedding Agency
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Dobrý deň, realizujeme netradičné balónové výzdoby, možno Vás inšpirujeme. Našu prácu môžete pozrieť tu na MS alebo na web stránke. S pozdravom kreatívne balóny.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?