Poraďte niekoho na výzdobu sály v Starej Ľubovni

Profilova fotka
Ahojte prosím Vás nevie mi niekto poradiť nekoho na výzdobu sály v okolí Starej Ľubovni.
Odpovedať
Profilova fotka
Studio L`amour - aj tu medzi PRO!...su sice z DK,ale myslim,ze nie je o com premyslat,pokial chces naozaj vynimocnu vyzdobu...jednoznacne TOP,co som kedy videl a verte mi,za 17 rokov muzicirovania hore dole po Slovensku som toho videl dost 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
... môžem ponúknuť svoje služby ... v Starej Ľubovni som už vyzdobovala v Hale Marianna ... kuk môj profil ...
Odpovedať
Profilova fotka
aj my sme už robili výzdobu v Starej Ĺubovni... :-) Takže nieje problém...
Odpovedať
Profilova fotka
@lussy013 aj mi ti vieme kludne vyzdobit v Starej Lubovni :-)Kludne sa nám ozvi a spravime kalkulaciu a rozhodnes sa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
skus pani Fedakovu je zo Starej Lubovne priamo maju papiernictvo pri provincnom dome nam zdobila salu U Jelena ... velmipekne a lacno ... pozri si moj album je tam fotka
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Dobrý večer, sme tím ľudí foto-video, DJ, vizážistka a firma zaoberajúca sa aj výzdobou. V prípade záujmu Vám vieme zabezpečiť výzdobu sály, auta alebo kostola. V prípade záujmu nie je problém za Vami pricestovať :) S pozdravom Lucia Laczová
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@lussy013 No podľa toho že na kedy a kde to má byť. Robievam výzdobu,pozdravy,pozvánky a mnoho iného. Vieme sa dojednať
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte. Viete mi prosím niekto poradiť niekoho kto by mi spravil svadobnú výzdobu sály z okresu Stará ľubovňa alebo aj z okolia. Nemusí to byť len nejaka agentúra. Rozmýšľam aj nad niekym koho to proste baví a venuje sa tomu alebo aj kvetinarstvo. Sama neviem co je cenovo priatelnejšie. Poradte mi prosím. Toho roku v auguste sa vydávam ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahoj, neviem kde presne chcete mat svadbu, ale vacsinou maju saly v lubovni taku moznost,ze ti spravia vyzdobu oni. To je podla mna cenovo najprijatelnejsie. Robi to tak urcite gurmen, marianna aj palma. Skus sa spytat aj na tuto moznost.
Odpovedať
Nie, ja mám svadbu v Hniezdnom v sále a tam si to treba zaobstarať . Neviem či sú vobec v Ľubovni nejaké agentúry. Netuším.
Odpovedať
@lenuska33133 aha, tak potom neporadim, viem ze nektore kvetinarstvo takuto sluzbu ma, ale neviem ktore. Tak drzim palce nech dobre vybavis :)
Odpovedať
Profilova fotka
Kvetinárstvo Clivia robieva určite svadobné výzdoby, ale netuším, koľko za to berú.
Odpovedať
Ahoj, skús SLK- catering :-) Robia veľmi peknú výzdobu :-) Tiež ich budem mať. Skús pozrieť. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenuska33133 Dobrý deň, zdobili sme svadbu v Hniezdnom, v prípade záujmu nás kontaktujte mailom. S pozdravom Jana Dutková, HARLEKYN
Odpovedať
Ďakujem za rady A ponuky. Už mam objednané jedlo z palmy A oni mi spravia aj výzdobu plus som ešte bola v kvetinárstve Kvety Anna. Oni sa mi postarajú o výzdobu zo živých kvetov. Má niekto skúsenosti S palmou A s kvetinarstvom Kvety Anna?
Odpovedať
@lenuska33133 v Palme majú super prístup od prevádzkarov, ako aj od čašníkov, super jedlo :) a Kvety Anna sú pre mňa v SL top, len tam nakupujem a vždy som bola len spokojná
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@kajam Prosím, nemáte niekde číslo na tú p. Fedákovú, ktorá vám robila výzdobu?
Odpovedať
Livastyl - odporúčame všetkými desiatimi. Baby - neobanujete! Napriek všetkým mojim výmyslom, zmenám a nápadom nám Beatka vo všetkom vyhovela, poradila, všetko dokonale zvládla a zladila. Komunikácia, prezentácia - pre mňa TOP agentúra !
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?