Poraďte výzdobu na hlavný stôl

Baby, poraďte ako mám vyzdobiť hlavný stôl, resp. ostatné stoly. Chcem cyklámenovú výzdobu s organzou, vysoké vázy na kvety a niečo na plávajúce sviečky. Neviem čo mám dať na hlavný stôl, ale nechcem tú extra veľkú ikebanu. Aké kvety, kyticu do vázy? Môžte pridávať vlastné fotky :-) ďakujem :-)
Odpovedať
mne paci na hlavnom stole - viac malých vaz v rade s kvetmi ako na ostatných stoloch..napr. nieco take: http://merlot-agency.sk/galeria/?albu... http://merlot-agency.sk/galeria/?albu... http://merlot-agency.sk/galeria/?albu...
Odpovedať
Profilova fotka
Posielame galériu a v nej nápady..Krásne sú aj samostatne stojace vázičky namnožené s kvetmi, a ich rôzne tvary..kocka, polguľa a pod..
Odpovedať
@lucuku Aj ja posielam pár inšpirácií ...ak by ste potrebovali pomôcť s výzdobou rada pomôžem :) pekný deň Erika
Odpovedať
Profilova fotka
aj takto sa da, zavisi aj od rozpoctu na vyzdobu...
Odpovedať
Ďakujem za rady, veľmi pomohli :-) Už som sme sa rozhodli... Chceme malé sklenené vázičky, buď kruhové, alebo hranaté. Aké kvety by ste do nich dali? Rozmýšľam nad gerberou a možno kombinovať s bielymi ružičkami. Alebo kombinovať ružovú gerberu s bielou? Poraďte prosím :-) Ako husto by ste dali tie vázičky? Hlavný stôl bude dlhý (na 12 osôb).
Odpovedať
Profilova fotka
@lucuku Možno Vám pomôže naša gerberková výzdoba, za hlavným stolom 5 aranžmánov pri počte 6 osôb, takže určite doporučujem minimálne 9 a môžete kľudne dať väčšie odstupy a pridať sviečky. Pekný večer.
Odpovedať
@mojaoslava tie gerberky sú vo váze, alebo to je ikebana?
Odpovedať
Neviete aké cyklámenové kvietky existujú ešte okrem gerbery?
Odpovedať
Profilova fotka
@lucuku Tie gerberky boli aranžmány, nie vo váze, no robili sme veľa výzdob, kde boli malé aranžmány, 1 veľký aranžmá alebo vázičky s kvetinami. A čo sa týka druhu kvetín. Najlacnejšie sú gerberky, ružičky, gladioly, tulipány a z drahších eustomy, hortenzie, či ľalie. No zaberú väčšiu plochu. Takisto posielam zopár obrázkov. Držím palce vo výbere.
Odpovedať
Ahojte...viete mi poradiť čo na hlavný stôl keď na ostatných budem mať vrbové prutie a na ňom pripevnené kvietky orchideí? :-) výzdoba bude v kombinácii staroruzova- hneda..... prutie ako na ostatné stoly tam dávať nechcem... Neviem si to tak predstaviť, myslím že by sa to nehodilo...ďakujem za každú radu :-)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?