Poznate svadobnu agenturu, ktora instaluje moju vlastnu dekoraciu (Zilinsky kraj)

Profilova fotka
Ahojte, vedela by mi niektora poradit vybornu svadobnu agenturu v Zilinskom kraji, ktora by instalovala moje vlastne DIY handmade vecicky s pripadnym vyuzitim ich inventaru (svetelne steny, kvetinove steny, moznost prenajmu stoliciek a podobne). Dakujem pekne!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ak by si mala záujem o moje služby aj ja to robievam. Ze pracujem s Tvojimi vecami + zakomponujem moje. Pekný večer
Odpovedať
@effy6 Dobrý deň....aj ja sa venujem svadobným výzdobám...výzdoba sál,kostolov,aut,ako aj doplnkov...pierka pre hosti, svadobná kytica, menovky, menu....ak ste si ešte nikoho nenašli rada pomôžem. Našu prácu si môžete pozrieť tu na MS, alebo tiež na FB pod Svadobná agentúra Erika. Pošlite mi do IP vašu predstavu a ja Vám vypracujem cenovú ponuku. s pozdravom Faturíková
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@effy6 Dobrý deň, my robievame svadby aj použitím nevestiných vecičiek. Sme z Trenčína, ale žilinský kraj máme na skok, a veľmi radi sa tam vraciame :) Ak by ste mali záujem, kľudne nám napíšte, čo by ste si chceli ešte zapožičať a my Vám napíšeme cenu. Prajem pekný deň :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem vam velmi pekne. Velmi ste ma potesili odpovedami, popozeram a nasledne sa vam ozvem! Este raz dakujem za vasu pomoc! Prajem vam vsetkym krasny a uspesny den!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?