Robili ste vyzdobu sami? alebo PO vyzdoba nepredrazena?

Ked som pozerala ceny za vyzdobu tak akoze fuuuu....tak som si myslela ze si urobim vyzdobu sama. Robili ste si nejaka? Co vsetko ste pouzili a potrebovali a vyslo vas to v konecnom dosledku lacnejsie? Plus navleky na stolicky....ja si myslim ze akoze to nie je velmi nutne....Alebo mi viete poradit nejaku vyzdobu samozrejme v normalnej cene PO,SB? Dakujem ;)
Odpovedať
Ahoj, skus pozriet do mojho bazaru. Mam tam vyzdobu na predaj, co sme si s manzelom robili sami. Ak mas nejake otazky, rada ti zodpoviem. :)
Odpovedať
@valiaaa ako to mam urobit? nejako sa tu neviem pohybovat :D posli link dakujem
Odpovedať
@wikii skus cez tento link: http://www.mojasvadba.sk/market/kompl...
Odpovedať
Profilova fotka
no zalezi co vsetko chces alebo potrebujes (chyba v sale, nieje v cene prenajmu) my sme museli zhanat pre 50 ludi stolicky a kedze sme zohnali take co sa moc nehodili, volili sme navleky... cena cez znameho cca 100 eur, vyzdoba komplet cca 200 eur (sviecky, balony, vazy, masle na stolicky, organzy, runnery na stoly, lupene, stuhy...) a kvety som si kupila vo velkosklade (dala som si rozpocet 200 eur (zalezi aj od kvetov, mala som kralovske lalie, lalie, ruze atd), to co som mala objednane bolo za 160 ale dokupila som este balik ruzi, lisiathusu, gypsy a zeleneho, okrem toho mi zohnala kolegyna brectan. Kedze mam svagrinku kvetinarku, z tohoto vykuzlila 3 pierka, svadobnu kyticu, dve velke ikebany do kostola a saly + 8 mensich (pozri v bazariku) takze 500 eur na vyzdobu, co ked si odratas inde kyticu a pierka je relativne v pohode
Odpovedať
Profilova fotka
@wikii Skúste si pozrieť našu prácu a v prípade záujmu budeme radi ak nám pošlete Váš rozpočet a my Vám pošleme ponuku. Realizujeme výzdoby po celom východnom Slovensku.
Odpovedať
Dobry den,kameramana Tomaša Š. z Presova neodporucam.Osobna skusenost.Neboli sme spokojni ani po stranke kvality/amaterizmus/,komunikacia otrasna/arogancia/,neplni ziadne dohody a dojednania.Proste VSETKO ZLE!!!! Tento prispevok je trosku od temy,ale pokladam si za povinnost vystrihat Vas pred kameramanom Tomašom Š. z Presova--moja osobna otrasna skusenost.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme robili výzdobu sami. Môžeš sa pozrieť ako to dopadlo v mojom albume :) Užili sme prácu, hoci bolo aj troška stresu, ale len kvôli tomu, že sme nemohli začať v čas s výzdobou. Tak by som radila aby ste sa vopred dohodli na termíne, že od kedy budete mať prístup do miestnosti. Keď máš predstavu, čo by ste chceli, tak podľa mňa nie je problém si zabezpečiť materiál. Takto nás výzdoba stála cca 270,00 €. Keby sme toto isté chceli od agentúry, stálo by to asi 2x toľko. Návleky na stoličky sme mali zapožičané za 1,00 € / ks. Jaj, a mali sme 30 hostí.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer ,ak sa Vám páči naša práca napíšte nám počet ľudí,vašu predstavu alebo cenu akú si predstavujete a urobíme Vám ponuku.
Odpovedať
my sme si robili vyzdobu samy, ale kolko sme do toho investovali tak viac by sa nam oplatilo keby nam ju niekto urobil ... sice je pravda ze nam ta vyzdoba zostala ale tak co s nou :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, na začiatok by som sa Vám chcela predstaviť, sme aranžérsko-dekoračná agentúra RM LuxDecor. Sme mladá, kreatívna agentúra pôsobiaca prevažne na západnom a strednom Slovenku, ale aj v celej SR. Ponúkame služby na vysokej úrovni v oblasti aranžovania a výzdoby na svadby, stužkové slávnosti, plesy, oslavy a firemné akcie. Ponúkame Vám nie len naše aranžérske služby, ale taktiež množstvo sortimentu na požičanie (návleky, vázy, svietniky, mašle, doplnky,...). Zdobíme sály, kostoly, autá, exteriéry aj interiéry. Okrem iného Vám vieme zabezpečiť kvalitné sviečky, servítky aj svadobné kytice, taktiež aj osvetlenie sály. Čo sa ceny týka, závisí to od počtu ľudí a rozloženia stolov, pre bližšie info mi prosím napíšte správu s tými údajmi a ja Vám vypracujem rozpočet. Našu tvorbu si môžete pozrieť na webe alebo na FB stránke alebo aj priamo tu na mojasvadba. Prajeme Vám pekný zvyšok dňa :)
Odpovedať
Dobry den, ak este zhanate vyzdobu, mame super ceny, pri 90 ludoch cena 400 eur, nasa praca je aj na facebooku, vsetko na fotkach bolo v cene
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Vypredavame vyzdoby, ak mate chut sami tvorit, vyberte si u nas vyzdobu a potom ju mozete dalej posunut inym nevestam.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?