Ruzova vyzdoba. A co zenich doma?

Mali ste niekto takyto pripad, ze mate alebo ste mali ruzovu vyzdobu? Ako ste to riesili s muzom? U nas je zvykom ze mame doma popravky a aj doma sa zdobia stoly. U mna bude ruzova vyzdoba a co a muzom? Nebude to cudne?
Odpovedať
neviem, čo by na tom malo byť čudné? brat so švagrinkou mali svadbu v červeno-bielej farbe, ale nemyslím si, že ženícha treba nejako farebne ladiť k výzdobe, ak ti o to ide :-) s mužom nič - buď motýlika, alebo kravatu - v svetlej/bielej farbe
Odpovedať
Profilova fotka
ženích môže mať doma klasickú bielu výzdobu + nejaké kvety, nemusíte mať doma to isté ako v sále si myslím
Odpovedať
Nie nemyslim toto. Ale sme z dediny. Takze doma si zdobime tiez stoly, lebo u nas budu pred svadbou aj po svadbe ludia. V sale bude vyzdoba ruzova. Ja doma budem mat ruzovu. A co on? Tiez ruzovu, doma?
Odpovedať
@diananana ďakujem za nápad :-) ale zenichiva mama si uz vymyslela cyklamenovu. Nebude to ladit s ostatnym vobec, lebo v sale bude skor jemna ruzova, no ale co uz :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@1slniecko1 myslím, že toto asi nikoho nebude trápiť, tak si ani Ty tým hlavu nelám, sú dôležitejšie veci na ktorých záleží :)
Odpovedať
@1slniecko1 jááj, tak myslím, že to je úplne jedno :-) nikto si nebude pamätať presne farbu výzdoby a už vôbec nie, aká bude doma a aká v sále, to mi ver :-) ak chceš mať ružovú - tak maj, a on nech má svetlú, alebo bielu - a bude to ladiť... veď svadba bude najmä biela :-) tvoje šaty napr. skús možno navrhnúť bielu, namiesto cyklámenovej, ale ak si budúca svokra to už takto vymyslela s cyklámenovou, tak nech je - je to jedno ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to iste by som asi nedavala a prislo by mi to take, no keby mal mat doma chlap ruzovu vyzdobu. ako ti uz baby radili, pri nom by som sla asi do bielej alebo este mozno do maslovej, to by podla mna ladilo perfektne a nik by sa nemusel citit cudne
Odpovedať
Toho mojho by som veru na ruzovu asi nenahovorila. Teda viem to isto, lebo podla neho je to ta najhorisa farba ne celom svete. Ale tak podla mna nemusia mat obe strany rovnaku farbu, ci?
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem prečo by to malo byť čudné, pokiaľ budete mať do ružovej ladené všetko, teda celý zbytok výzdoby tak v tom nevidím žiadny problém. Myslím, že divnejšie by bolo keby je všetko zdobené v ružovej a on by mal úplne inú farbu
Odpovedať
Profilova fotka
Môjmu manželovi bolo úplne jedno aká farba a všetko bolo ladené do ružova a potom keď už to boli vyzdobené tak ma ešte aj chválil ako som to krásne urobila 😊
Odpovedať
Ďakujem dievčatá za názory 😉
Odpovedať
ak ti mozem este poradit tak by som to este kludne s niecim aj skombinovala u zenicha doma. mohla by si to zjemnit kombinaciou nejakej bielej aby to tam nemal vsetko ruzove ako u trojrocneho dievcatka v izbe :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ženíchovi by som teda ružovú nedávala, to sa podľa mňa nehodí. Skôr by som volila bielú, žltú, maslovú
Odpovedať
Lenže to jeho mamine nevysvetlíš. Že ona si doma môže dať čo chce..
Odpovedať
@1slniecko1 no veru ma pravdu, ani by ma nenapadlo ze este ak vyzdoba doma musi ladit s oststnou, a uz vobec by som nerypala do toho ako bude mat zenich doma vyzdobu, ich vec.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?