Skladanie servítok - inšpirácie

Čaute baby, hľadám nejaké inšpirácie, ako poskladať servítky, aby to vyzeralo efektne ale zároveň nie ako z pred x rokov. Ako si ich idete dávať vy?
Odpovedať
Mne osobne sa hrozne moc páčia takéto kvietky. Videla som ich už aj na jednej svadbe a novomanželia v nich mali uložené perníky, ako darček pre hostí. Vyzeralo to dobre
Odpovedať
@klarika666 jeej a to je celkom zaujimave. konecne by som bola povedala, ze je to nieco ine ako vejariky, pavy a tieto otrepane formy, ktore sa pozuvaju tak povediac uz vsade. mas k tomu prosim ta aj nejaky navod na samotne skladanie?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja chcem iba takéto na to položím menu .. mne sa tieto kvietky zdajú moc. V jednoduchosti je krasa
Odpovedať
@matulya Aj mne sa páči skôr niečo jednoduché, presne som rozmýšľala nad takouto variantov. :-) Mne sa ešte páči, keď je na tom položená zelená halúzka napr.eukalyptová stonka. Je to efektné, no snúbenec aj moja mamina mi to zatrhli, že čo stým. Všade sa bude tá zeleň povaľovať, po zemi, po stoloch.. =-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež som chcela haluzku ale potom by to len špatilo stôl, tak som to takto vymyslela..menu som spojila s menovkou a položím to na servitku sivu
Odpovedať
Profilova fotka
@klarika666 vyzera to pekne ale budes to vediet sama tak poskladat? Ci si to ides niekomu dat spravit?
Odpovedať
@matulya velmi pekne si to vymyslela ;-) taketo jednoduche veci sa mi najviac paci. nie na darmo sa hovori, v jednoduchosti je krasa ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dámy pridávam Vám sem ukážku servítkov a rôznej techniky z našich prác :) Najlepšie je zladiť výzdobu a štýl výzdoby so servítkami. Vo veľkej obľube sú aj servítky, tzv. príborníky, dajú sa krásne dozdobiť stužkou, menovkou, atď. Pýtate sa či je lotosový kvet ťažký na skladanie, popravde nie je :) ale je to práca na dlhšie ;)
Odpovedať
Vsetko je to velm,i pekne zladene a nevie, ci by som sa z tych ukazok aj vedela rozhodnut. Mne sa moc pacia teraz tie zelene prirodne vyzdoby a servitky len tak prelozene cez kraj stola
Odpovedať
@luxdecor veľmi pekné inšpirácie, páčia sa mi tie jednoduché preložené servítky, využité ako "príborníky" a previazaneé stuhou. :) :)
Odpovedať
Profilova fotka
@cucca3 v jednoduchosti je krása :) Sú výzdoby, pri ktorých netreba vymýšľať zložité skladanie, veľa krát len jednoducho položíme servítok na stôl.
Odpovedať
Profilova fotka
@kristinnka1 je to veľmi praktické a v dnešnej dobe sa dajú už kúpiť originál príborníky rôznych farieb a stačí len dozdobiť podľa výzdoby. Alebo kúpiť dva servítky dvoch veľkostí a jeden cez druhý preložiť a vytvoriť sa vlastný príborník, tak sme urobili aj na na foto, kde je fialovo šedá výzdoba (na pohári nápis babka), tiež dva rôzne servítky a vytvorený príborník, ale napr. tento posledný obrázok (bordová s listom) je originál príborník, len sme ho dozdobili.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@kristinnka1 a tie servítky sa dajú ľahko rozobrať, takže využiteľné aj ako servítok na utretie, keď niekto potrebuje :)
Odpovedať
tak jasne, oni su na ozdobu by som bol apovedala len do chvile, pokial sa nezacne papat a potom ich ludia zvyknu ako si pisala aj rozobrat a pouzit, predsa na to su
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?