Strieborná výzdoba

Profilova fotka
Ahojte, máte niekto skúsenosť so striebornou výzdobou? Veľmi to zaniká? Neviem čo mám vymyslieť, chcela by som niečo, čo vyzerá ozaj luxusne, ale som v koncoch :( ešte mi napadla taká slivková farba a tmavá fialová....ale stále mi vrtá hlavou tá strieborná, v penzióne kde máme svadbu je led osvetlenie, ktoré mení farby a myslela som, či by to nerobilo na tej striebornej také pekné odlesky, že v konečnom dôsledku by sme mali svadobnú výzdobu podľa aktuálnej farby osvetlenia :-D
Odpovedať
ja sa venujem svadobným výzdobám ...posielam inšpirácie ako sme zdobili svadbu a plesy v striebornom prevedení :)ak by ste potrebovala poradiť kludne sa ozvite :) pekný večer Erika
Odpovedať
ešte svadobne foto :) strieborna + fialová
Odpovedať
Profilova fotka
@tally373 Dobrý deň, presne z tohto dôvodu sme realizovali v tomto penzióne krémovú výzdobu so zlatými obrúskami. Aj strieborná by vyzerala luxusne, presne ako hovoríte.
Odpovedať
Profilova fotka
@tally373 Strieborná, alebo čistá biela bude fajn.. Ak sú tam nasvietené farebné stropy, je to ideálne:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem Vám veľmi pekne :) všetko je to krásne :) @erzebet1983 tá tmavá fialová so striebornou je tiež krásna :) aj nad touto kombináciou som uvažovala :) tiež mi napadlo dať do prípitku potravinárske farbivo vo farbe výzdoby...videla som jedno video, kde mali fialovú výzdobu a taktiež fialový prípitok a bolo to skvelé :) zas keby som mala striebornú výzdobu asi by sa to nedalo :D @mojaoslava krásne :) ja chcem striebornú tiež kvôli tomu ale chcem takú striebornú, čo sa ozaj trbliece, lebo inak by z toho bola proste sivá :) @flowerbomb no už som našla jednu inšpiráciu :) no namiesto svietnikov na okruhlých stoloch by som chcela vysoké vázy s bielymi kvetinovými guľami :) a z toho jemne visiace "diamantové" girlandy ale to by som musela vidieť ako to vyznie :) či by to nebolo už moc :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mojaoslava ako vidím robíte svadobné výzdoby a ozaj krásne, mohla by som sa Vám potom niekedy ozvať a prebrať výzdobu, dohodnúť sa na niečom, už penzión poznáte a myslím, že by ste vedeli naplniť moje predstavy :) samozrejme ak by niečo chýbalo, alebo by som chcela niečo, čo by ste nemali k dispozícií tak rada to zoženiem :) Ďakujem za odpoveď :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tally373 Ďakujeme veľmi pekne. Áno v tomto priestore sme výzdobu už realizovali a poznám ho. Ozaj nie je potreba veľa dozdobovať, priestor je čistý a nový, takže je sám pekný. Samozrejme, môžete sa ozvať, no už teraz máme niektoré termíny obsadené a už aj septembrové. V prípade záujmu ma kontaktujte mailom. Pekný deň.
Odpovedať
Profilova fotka
strieborná výzdoba s osvetlením môže podľa mňa vyzerať skvelo. samotná by mi však prišla troška chladná.
Odpovedať
Profilova fotka
No oni tam majú to osvetlenie farebné, ako na fotkách čo som pridávala :) preto rozmýšľam nad tou striebornou :) inak by ozaj bola dosť chladná :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mať možnosť takéhoto osvetlenia, určite idem do tej striebornej. Neviem si predstaviť, že by som mala farebné osvetlenie na farebnej výzdobe. To by bolo už trošku moc. Fotky som videla a podľa toho si myslím, že to bude vyzerať super a netuctovo :)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
ja by som isla do tej striebornej...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ta strieborna je dost luxusna a konzervativna. super to vyzera!
Odpovedať
Profilova fotka
Strieborná je super :) mozno by som tam pridala nejake jemne, nie vela prvky tyrkysovej, alebo tmavej fialovej, alebo uz aj s ruzovou som to videla,ale samozrejme prevladala strieborna....
Odpovedať
Profilova fotka
naša dnešná základ biely a strieborné doladenie
Odpovedať
trblietava strieborna bude urcite krasna ;) purpurova ci tmava fialova sa u nas spaja s pohrebom :-D
Odpovedať
nieco pre inspiraciu :) tie svetla co budete mat tiez spravia vela ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?