Svadobná sála vyzdobená orgovánom. Čo myslíte?

Profilova fotka
Ahojte, mate niekto skusenost s ozdobenim stolov kytickami z orgovanu? mam svadbu 10. maja a uz by mal kvitnut ;-)
Odpovedať
ahoj my mame presne ten istý termín, aj som chcela orgován, ale povedali mi ze rýchlo vedne.
Odpovedať
Profilova fotka
no ten orgovan je uuuplne perfektny napad....len skoda,ze na jesen uz asi nebude..ale myslim baby,ze vydrzi na hostinu pekny....
Odpovedať
Profilova fotka
No aj ja som premýšľala nad orgovánom. Často ho máme vo vázach a nezdá sa mi, že by nejako extrémne rýchlo vedol. A nádherne vonia.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte ja sa zapojim len takou info od mojej kvetinarky, ked som sa pytal, ci kvety vydrzia vo vazach napr. 20 hodin, povedala, ze skoro vsetky, ale ze ich treba zrezat aj tesne pred ponorenim do vody (napr. po prevoze v aute) a dat ich do teplej vody, nie studenej, co ma prekvapilo, ale zabera to, takze aj ten orgavan jeden den iste vydrzi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mozno k veceru/v noci uz nebude az taky absolutne bez chyby, ale ak ho naaranzuju tesne pred vasim prichodom, tak by vydrzat mal...
Odpovedať
Profilova fotka
vdaka baby za odpovede. chcem oslovit nasu kvetinarku, ci ho moze zohnat, alebo si ho mam ist natrhat sama niekam do zahrad? co myslite?
Odpovedať
Ahoj busni, ani nie ze zvadne, ja by som sa bala, ze bude velmi opadavat. Ale ked sa pre neho predsa len rozhodnes, zajdi do nejakej dedinky a tetusky ti ho vdacne daju, ved ho ma skoro kazdy v zahradke. :-) Ale je to velmi pekny napad.
Odpovedať
Profilova fotka
tiez som za zahradu, lebo kvetinarstva nemaju vzdy cerstve kvety a nemozes sa spolahnut na nejaky prislub
Odpovedať
baby a nebojite sa tej intenzivnej vone?
Odpovedať
Profilova fotka
ja ho sice mat nebudem, ale ak je miestnost svetla a vetrana, tak to prave moze byt prijemne prevonana sala :-)
Odpovedať
no mozno iba pre mna je ta vona prilis intenzivna :-| mna z nej boli hlava, uz len ked je v miestnosti vaza s orgovanom, takze asi tak :-(
Odpovedať
Ja som nad orgovanom tiez rozmyslala je to moja oblubena kvetinka ale neviem ci bude este aj v auguste :-N :-N
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
no, to si asi treba prezistit nenapadne u hosti, ci nemaju podobny problem s orgovanom, viem ze su taki, tak radsej pozistovat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no my mame naozaj velku salu, takze s vonou by nemal byt velky problem :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
jeej super tema, toto bybolo presne aj pre mna a moje planyy, mal ho niekto na vyzdobu? chcela by som nejake albumiky vidiet ak ma nieko tip.. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
obnovujem temu dievacta, chystam sa tiez na orgovanovu vyzdobu. Nemate nejake foto svadobnej kytice? dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ahojte, nechce sa niekto podelit o skusenosti s orgovanovou kvetinovou svadobnou vyzdobou? ;-)
Odpovedať
No predstava to je pekná ,len pozor na vôňu tá je síce pekná ,ale podľa etikety stolovania by vôňa kvetov nemala ovplyvňovať vôňu podávaných pokrmov.
Odpovedať
Kuk do mojho albumu, pridala som orgovanovu vyzdobu :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. podla mna aj velmi rychlo vedne
Odpovedať
ahojte...ja som mala orgovan - len malinkate vazicky v ktorych bol jeden - dva konariky orgovanu aj s listkami - a bolo to super, na sale vydrzal do rana - nastrihany bol v den svadby doobeda a pocas obradu to tam do tych vaziciek davali je krasny, len si musite zvazit lokalitu a cas - lebo napriklad v BA uz je v aprili, na strednom slovensku je nakrajsi prvy majovy tyzden a na severe aj koncom maja - treba to mat okukane ako som mala ja :-)
Odpovedať
ahoj :) aj ja som chcela orgovánovú výzdobu, ale zmenil sa nám dátum, takže bohužiaľ..:(...ale chcela som sa spýtať...nie je príliš "voňavý!? ..teda neodhováram od neho, lebo ja tú vôňu milujem..len keď si ho budeš dávať, asi by som si dala pozor na množstvo..
Odpovedať
Podla mna ma orgovan velmi silnu vonu, mame jeden na zahrade a staci jedna odlomena vetvicka s kvietkami do vazy a prevonia celu miestnost. Myslite aj na to baby, tak vela kvetov orgovanu v uzavretom priestore sa moze dost vyrazne bit s vonou jedla, ktoru uz hostia nemusia vnimat a plus, ako tu uz bolo povedane, niekoho z tej intenzivnej vone moze boliet hlava. Treba to vziat do uvahy a rozmyslat nad tym, ci je moznost miestnost priebezne dobre odvetrat.
Odpovedať
posielam Ti inšpiráciu :-)
Odpovedať
a pozor na alergikov :) to moze byt velmi neprijemne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
@ckatka Ahoj katka viem ze si svadbu mala davno ale chcem.sa spytat na orgovanovu vyzdobu aj si ho niecim.striekala??kazdy mi vravi aby som.ho postriekala nejakym pripravkom proti hmyzu koli chrobakom.a neopadaval vela??neviem ci ho mam dat vecer pred svadbou alebo v den svadby porad mi prosim kedze uz mas skosenost dakujem
Odpovedať
Ahojte baby.chcem sa spytat ktore ste mali na svadbe vyzdobu z orgovanu?vydrzal vam ked ste ho dali do vaz den pred svadbou??neopadal??a neliezla nejaka chrobac??po stoloch??nam sa to uz blizi mame 6.5a stale rozmyslam ale ja zboznujem orgovan tak preto ta vyzdoba dakujem za skusenosti ktore mi napisete
Odpovedať
fuu orgován :-D kebyže ja idem na takú svadbu asi hneď odídem. ešte by som bola len pred vchodom a už by som kýchala a soplila :-D aj keď vyzerať to môže pekne fakt
Odpovedať
Jediné čo ti poviem je že orgován je krásna ale veľmi voňavá rastlina. Ja ako alergik by som pri nej nevidržala ani 30 min.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?