Svadobna vyzdoba 12.8.2017 okres Nitra - hladam

Zdravim, Viem ze na poslednu chvilu, ale viete poradit nejaku floristku, ktora nam vie zabezpecit svadobnu vyzdobu na 12.8.2017 v Hornych Lefantovciach (okres Nitra)? Dakujem pekne za tipy
Odpovedať
Ahoj , ja som mala výzdobu z Fantastic Flower a bola som max spokojná:)
Odpovedať
Profilova fotka
@andymatko Dobrý deň Ponúkame služby na vysokej úrovni v oblasti aranžovania a výzdoby na svadby. Fotky našich prác zo svadieb nájdete tu priamo v albumocha lebo na FB stránke. AK budete mať záujem o cenovú ponuku, pošlite nám počet ľudí, počet a typ stolov a konkrétnejšiu predstavu a my Vám vypracujeme cenovú ponuku. Prajeme Vám pekný deň :)
Odpovedať
@luxdecor Dobry den, Dakujem pekne za oslovenine. Poslala som Vam detaily na mail S pozdravom Andrea Chrenkova
Odpovedať
@andymatko Dobrý deň....aj ja sa venujem svadobným výzdobám...výzdoba sal,kostolov,aut,ako aj doplnkov...pierka pre hosti, svadobná kytica, menovky, menu....ak ste si ešte nikoho nenašla rada pomôžem. Našu prácu si môžete pozrieť tu na MS, alebo tiež na FB pod Svadobná agentúra Erika. Pošlite mi do IP vašu predstavu a ja Vám vypracujem cenovú ponuku. :) termín máme ešte voľný. S pozdravom a prianím pekného dňa Svadobná agentúra Erika.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ak ešte zvažujete , ozvite sa , momentálne dopĺňame posledné voľné termíny za zvýhodnených podmienok. Napíšte do IP vaše požiadavky a ja Vám spätne odošlem cenovú ponuku. Prajem pekný deň Alena K.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer sme svadobná agentúra ktorá ponúka kompletnu výzdobu vratane stolov chiavari stoliciek,obrusov kvetinovej vyzdoby,obalovanie sál,svetelnej steny,svadobnej kyticky ,vyzdoba kostolov ....a veľa iného.skuste sa nam ozvat a mozme vam ponuknut nezaveznu cenovu ponuku.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, venujem sa svadobnej výzdobe. Ak mi pošlete Vaše požiadavky viem Vám vypracovať predbežnú cenovuú ponuku. s pozdavom Flasková
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?