Svadobná výzdoba. Ako dlho vydržia nafúkané balóny?

Profilova fotka
Ahojte baby, chcem sa spytat či neviete ako dllho vydržia nafukane balony?? Robím si výzobu sama, a ked ich nafukame vecer, do dalsieho dna svadby vydrzia? Helium je strasne drahé tak neviem teraz. dik :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ingridka07 ja usudzujem len z toho, že keď malému kúpim na jarmoku héliové balóny, tak určite pár dní vydržia, kým to začne spúšťať. Hlavne teda dobre uviazať! Do ďalšieho dňa vydržia. My sme ale balóny fúkali v sobotu ráno klasicky pľúcami :-) a kým došlo k odobierke, asi 3-4 kusy praskli, no bolo to vonka na dvore a povedali mi, že to asi kvôli slnku a teplu.
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika81 no ja to chcem do saly. Len nemam helioum a 80 a viac eur je podla mna vela. No asi skusim doma nafukat a uvidim :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ingridka07 tiež som sa vzdala hélia kvôli tej cene :-p Aj také klasicky doma fúkané pár dní určite vydržia (to zase viem, keď fúkame doma na oslavy a tak :-D ), aj tu platí, že hlavne poriadne uviazať, aby neunikal vzduch.
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika81 no super :)) ma to tak rano v posteli napadlo, že čo ak prídeme do saly a balony budu vyfučane :-D Už mi šiši z tej svadby, zaspavam s myšlienkami na nu a vstavam s myšlienkami na nu :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@ingridka07 úplne vyfučané určite nebudú :-) Maximálne môžu o málinko zmenšiť svoj objem, ale aj to by som povedala, že skôr nie. A po takých 24 hodinách to určite nebude žiadne viditeľné sfúknutie. Nám doma v pohode vydržia týždeň aj viac, kým to začne poriadne spúšťať.
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika81 dakujem ti :) Dneska doma vyskúšam :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ingridka07 ak chces, aby balony lietali, vznasali sa, tak musia byt naplnene jedine heliom :-) ja budem mat od jednej BA firmy, 60balonov ma stoji necelych 50eur... Vydrzia minimalne 24hodin v podstate nezmenenom stave, len sa malicko zmensia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@usacek79 nechcem aby lietali, len ci vydrzia ked ich nafukame plucami. A z akej firmy to mas? Ja mam svoje balony, len ked som pozerala to helium tak je dost drahé. dik :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ingridka07 je to firma na Starych Gruntoch - ked si to hodis do google, najde ti ich to :-) Aby sa balony nevyfucali zavisi aj od toho, ako pevne ich zviazes.. Ale tak ci tak tych 24 hodin by mali byt v pohode
Odpovedať
Profilova fotka
@usacek79 pozrem to dik :))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Počujte, a kedy treba nafúkať balóny héliom, aby vydržali do nedele rána???? Nemyslím, že budú menšie, ale že hélium sa vytratí, že sa balóny nebudú pekne vznášať hore. Raz sme boli na oslave, kde boli balóny s héliom, a už ráno po oslave boli balóny na zemi - nafúkané, mali svoj objem, ale už neúčinkoval hélium, že sa nevznášali ale ležali na zemi. Tak kedy to napustiť, nech vydržia? Až v sobotu ráno?
Odpovedať
treba hlavne mysliet, ze balony vydrzia len dovtedy, kym sa dostanu ku detom :-D ... ale presne na to su balony na svadbe :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@mo_tylik Deti na svadbe nemáme, to my sa chceme o tretej ráno vyblázniť héliovou párty :D Tak aby nám vydržali sa pekne vznášať a hélium účinkovalo ešte aj o tretej ráno v nedeľu :) Asi ich budeme musieť nafúkať až v sotobu ráno,..
Odpovedať
@leanice nebude vam v takom pripade stacit len heliova bomba ? dychnut si mozte aj z nej :-D a party jak kvet :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?