Svadobná výzdoba. Čo si myslíte o fialovej?

rozmyslala som nad fialovou vyzdobou saly a vsetkych doplnkov, ale nejaka suseda ma zrusila, ze fialova je farba smutku. tak ako to je?
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa to tiez zda pohrebne. raz som dostala svadobne oznamko fialovej farby a zlakla som sa, ze kto zomrel :-)
Odpovedať
skombinuj ju s inou farbou a samozrejme je fialova a fialova, ak sa budes drzat jemnej fialkovej a trebars bielej alebo jemnej ruzovej, dopadne to urcite krasne. Ak mas chut prejdi si pripravne albumy a najdes zopar inspiracii na vyzdobu vo fialkovej...mne osobne sa pozdava kombinacia bele, zelenej a fialkovej...
Odpovedať
videla som par babuliek co mali fialove vyzdoby v pripravnych albumoch, no som stale rozpacita z toho, ze co povedia ludia. mne sa ruzova nepaci, ani bledomodra, to je zase ako narodenie dietata, zelena mi pripadne na svadbu taka zvlastna. hneda des. zlta? kanariky?
Odpovedať
bum, ale vies o akych odtienoch zelenej,fialovej,ruzovej,modrej ...sa rozpravame..ak si ty predstavujes pod fialovou tmavu fialovu ako skoro ciernu tak potom asi smola..ved fialkova je tak nadherna farba...a zelena v kombinacii s bielou je tiez uplne fajn...ja mam vo svojom albume dve fotky s vyzdobou v zeleno bielej, pozri si ich..podla mnaje to krasne..
Odpovedať
ahoj, tak mne sa vôbec nezdá že fialová je pohrebná farba, my budeme mať svetlo fialkovú výzdobu a nikto nám ešte nepovedal, že t je nevhodné.
Odpovedať
Profilova fotka
babenky myslim, ze fialova je super ..kuk sem http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
pavlinka skvely typ na ukazku x-)
Odpovedať
predstavovala som si levandulovu...
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
Fialová je pekná farba halvne ak sa kombinuje z jemnulinko maslovou potom vznikne krásna elegantná výzdoba, teraz sú posledné dni kedy vo výzdobe sa môže použiť aj orgován len ho musíte na noc pred výzdobou ponoriť do vody aby vám nezvedol a vydržal počas celej hostiny, použite len kvietky .
Odpovedať
Profilova fotka
Jaj a ešte čosi, musím Ťa upozorniť že fialová je dosť ťažká farba na výzdobu, myslím tým že sú ťažšie dostupné rôzne doplnky a látky, vyžaduje hodne fantázie a kreativity. Ináč je to záhadná farba, ostýchavá a nenápadná (myslím tým tú skromnú-jemnú fialovú), má však v sebe výraznú utajenú krásu. Ak sa kombinuje zo žltou tak priam žiari a tá ostýchavosť vyprcháva.
Odpovedať
benkova, nastastie uz zijeme v dobe, kedy sa da bez vacsich problemov v dostatocnom casovom predstihu objednat trebars aj cez net vacsina vysnivanych veci...avsak tam je asi porblem s peniazmi ale ked sa chce vsetko sa da :-p
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
máš pravdu všetko sa dá len treba chcieť ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte :-) Tiež mám fialkovú výzdobu na svadbu a zohnala som fialkové servítky, sviečky, šaty, no proste to, čo potrebujem. Je pravda, že výzdobu som nechala na aranžérku, tá mi zoženie čo treba. Ale tá farba sa dosť ťažko zháňa. Hlavne s tými servítkami bol problém. My budeme mať takú bledučko fialkovú (levanduľovú) výzdobu. Dokonca budem mať aj ruže v kytice s takým fialkovým nádychom. Nechcela som proste takú klasickú farbu výzdoby, aká býva na svadbách (marhulková a pod.)
Odpovedať
Profilova fotka
Bude to iste moc krásna výzdoba, dúfam že prostredníctvom albumu a fotiek aj nám umožníš aby sme sa v nej pokochali.
Odpovedať
bledunkofialova vyzdoba moze byt krasna... ina ako ruzova, ale nieco podobne. Ale tmavsia je naozaj smutocna, takze s tym treba asi opatrne.
Odpovedať
my budeme mat tiez fialkovu vyzdobu v kombinacii s bielou, pravdaze a zelenou v kyticiach. Osobne si myslim, ze zalezi aj od saly v ktorej chcete tuto farbu realizovat - nie v kazdej vynikne, ze? Ja som tiez zohnala v pohode vsetko, servitky sice az v Taliansku - lebo tu robim. U nas sa myslim ani zohnat nedaju - aspon tak mi tvrdil jeden predajca - udajne ich uz ta firma prestala vyrabat :-| Mata2121, prosim ta kde si zohnala, alebo odkial budes mat tie ruze? Uz si ich aj videla? Pasuje ten odtien alebo nie? Ja sa tohto totizto bojim a preto volim bielu kyticu z kal a ruzi previazanu fialkovou stuhou.
Odpovedať
Profilova fotka
maji, ja som všetko nechala na aranžérku. Je to super žienka, ktorá je schopná vykúzliť naozaj krásnu výzdobu a vie zohnať všetko. A kvety jej nosí dodávateľ z holandského trhu. Ukazovala mi ich, lebo už z nich robila kyicu a sú nádherné. Sú také biele a hore majú jemný nádych do fialkova, nie sú umelo nastriekané, je to taká odroda. Ale budem ich mať kombinované ešte s bielymi a ešte by mala byť celákytica vyšperkovaná takým ozdobným strieborným drôtom a perličkami. Vyzeralo to super. Už sa neviem dočkať. Tie servítky sa naozaj dosť ťažko zháňajú, mne ich zohnala jedna baba tuto z fóra v BA v hypernove. Nie je to síce taký bledučký odtieň, ale sú pekné a na svetle vyzerajú super. V podstate budú kombinované s bielou, tak to až tak nebude vadiť. Mám ich aj v albume. Rozmýšlal som aj nad tým, že keby som nezohnala servítky, dám biele do rolky a previazala by som ich fialkovou stuhou tenučkou - tá sa dá zohnať.
Odpovedať
Ahoj holky, my budeme mit svatbu v barvach staroruzova-tmave fialova. Uz ted je mi jasne, ze starsi pribuzni budou mit reci, az dostanou tmave oznameni, ale z toho si nic nedelam. Kazdemu se nezavdecim, to uz jsme pochopila:)
Odpovedať
Profilova fotka
ja si osobne myslím, že keď sa zvolí vhodná kombinácia farieb, tak je jedno, čo sa hovorí o tej ktorej farbe. Na veltrhu bola napr. aj čierna výzdoba svadobného stola a pritom čierna je naozaj smútočná farba. A dôležité je nie to, čo povedia druhí, dôležitý je náš názor a vkus. Je to predsa náš deň a svadobčania môžu byť radi, že sú pozvaní na oslavu nášho veľkého kroku v živote. Preto si nenechajte hovoriť do svadby nikoho. Unás to už pochopili. Je to naša svadba preto je na mne a na mojom macovi, akú farbu výzdoby budeme mať, aké budeme mať šaty a podobne.
Odpovedať
fialova je fakt pekna... este ak sa najde osobka, ktora to dokaze vhodne skombinovat, tak vysledok je uzasny. I ked je fialova uz dnes "jojkarska" farba, ale ved to nevadi. Aspon kazdy vidi, ze uz pred par rokmi nie bezne farby su dnes uplne normalne a ludia sa na svet nepozeraju tak striktne.
Odpovedať
my keď sme plánovali svadbu, tak sme nad inou farbou ani neuvažovali, farba výzdoby bola jasná od začiatku, dokonca aj našu izbu máme fialovú, bledunko, ale fialovú :-D
Odpovedať
tak ja uz mam po svadbe a mali sme fialkovu vyzdobu a bola nadherna. Trosku ma len zarazilo ked sme tam prisli a na stole boli zlte malinovky - boli v cene na osobu. Tak si dajte nato pozor, az vas necaka take prekvapko ako mna. Ale nakoniec to nebola az taka tragedia - stavaju sa aj horsie veci, ze?
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
ja budem mat fialovu vyzdobu. a len tak na upresnenie, smutocna je purpurova a ked pouzijete svetlo alebo stredne fialovu nevyzera to vobec zle. no ale kolko ludi tolko chuti. kazdopadne zalezi vela na odtieni.
Odpovedať
my sme mali celu svadbu ladenu skoro do fialkova, ale bola to svetlo fialkova, kedze sme tu mali problem zohnat servitky takej farby (2 roky dozadu) tak sme ju skombinovali na fialkovo žltu, bola som velmi spokojna. manžel mal rucne vysivanu kravatu z anglicka a boli na nej vysite fialkove kvietocky + fialkova kravata, kyticu som tiez mala viac zltofialkovu. kuk album :-)
Odpovedať
Ja tiez snivam o fialovej svadbe a priatel s tym suhlasi. Nech si hovori kazdy co chce, ale to bude nasa svadba. A nikdy som nepocula o fialovej farbe, ze ma nieco spolocne zo smutkom. Vsetko s mierou a vtedy je kazda farba nadherna! Len sa bojim ze bude tazke zohnat fialovu vyzdobu. FIALOVA JE KRASNA SVADBA!!!
Odpovedať
Prepáč maji1, ale toto som sem nemohla dať, je to úplná dokonalosť, tak toto vôbec nie je smútočná farba: http://www.mojasvadba.sk/album/album.... Mať takúto výzdobu tak neodídem z hostiny ani za rok :-D
Odpovedať
Dik, si zlata, akurat som sa to tam chystala dat. Ja som strasny detailista - da to trosku vacsiu namahu vsetko zohnat, ale potom ten vysledny efekt stoji zato, ze? Takze babule fakt sa nebojte fialovej vyzdoby!!!
Odpovedať
Profilova fotka
maji, prosím ťa, kde si zohnala tie servítky? Ja nie a nie zohnať. Teda už mám kúpené, ale nie sú také svetlé, aké som chcela. Mám ich v albume.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?