Svadobná výzdoba - kaštieľ Palárikovo, 18.8.2018

15. okt 20185

Ahojte 🙂 hľadáme niekoho kto robi svadobnu vyzdobu. Svadbu budeme mat v kastieli v Palarikove 18. augusta buduci rok. V prílohe davam aj fotky priestorov. Chceli by sme skor jednoduchu vyzdobu, farebne do bielej a svetlej farby so zivymi kvetmi. Zatiaľ nejakú väčšiu predstavu nemame. Dakujeme 🙂

• @en_em  Dobrý večer
    Ponúkame služby na vysokej úrovni v oblasti aranžovania a výzdoby na svadby. Taktiež všetko zapožičiavame.
    Fotky našich prác zo svadieb nájdete tu priamo v albumocha lebo na FB stránke.

AK budete mať záujem o cenovú ponuku, pošlite nám počet ľudí, počet a typ stolov a konkrétnejšiu predstavu a my Vám vypracujeme cenovú ponuku.

Prajeme Vám pekný večer 🙂

• @en_em  Dobrý deň....aj ja sa venujem svadobným výzdobám...výzdoba sál,kostolov,aut,ako aj doplnkov...pierka pre hosti, svadobná kytica, menovky, menu....ak ste si ešte nikoho nenašli rada pomôžem. Našu prácu si môžete pozrieť tu na MS, alebo tiež na FB pod Svadobná agentúra Erika. Pošlite mi do IP vašu predstavu a ja Vám vypracujem cenovú ponuku.

s pozdravom a prianím pekného dňa

erika

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň sme svadobná agentúra ktora vám vie zabezpečiť komplet všetko ....kvetinovu vyzdobu,výzdoba auta či kostola,svadobnej kytice ,stoličky,stoly,návleky,obalenie sály (stanový efekt),svetelne steny, rôzny inventar........... A veľa dalšieho ...... Neváhajte a kontaktujte nás o nezaveznú cenovú ponuku......... S pozdravom svadba snov .....

• Dobrý deň,
    venujem sa kompletnej svadobnej výzdobe. V prípade záujmu sa vieme stretnúť a prípadne mi poslite základné infor. a urobím Vám predbežnú cenovú ponuku.

S pozdravom alea-svadobná agentúra

• @aleasvadobnaagentura  pani treba sledovať, kedy nevesty pridávajú svoje požiadavky a na aký dátum, nakoľko táto svadba už bola 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    vyzdoba-orava
    Celé Slovensko
    Zhotovenie alebo zapožičanie svadobnej výzdoby, klubových tanierov, okrúhlych stolov, stand by stolov a chiavari stoličiek.
    Dekori
    Bratislava
    Ponúkame výzdobu na kľuč, prenájom svadobných dekorácií a doplnkov.
    Svadobný e-shop... Predaj dekoračného materiálu, servítky, sviečky, mašličky, podbradníky, knihy hostí, magnetky, poďakovania a mnoho iného...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov