Svadobná výzdoba - Martin a okolie

Viete mi niekto poradí, ak máte dobrú skúsenosť s výzdobou na svadbu? dôležitý je samozrejme pomer kvalita:cena....nemusí byť len firma/agentúra, aj niekto mladý a kreatívny :) ďakujem PB.
Odpovedať
Profilova fotka
velmi dobrá skusenost overená rokmi je p. Vierka Szabová a Majka Mulerová .....kontakt poslem alebo mi zavolajte. Vo vacsine hotelov a restauráciach maju urcite kontakty aj na ine osoby.
Odpovedať
@djchvojka práve skúšam nájsť niekoho nového. bola som na svadbe kamarátke a robili jej výzdobu dve mladé kočky, začínajúce v tomto biznise. a urobili to krásne. rada by som podporila mladých a ušetrené peniažky radšej investovala do niečoho iného :) dakuje, ak bude treba, ozvem sa.pekný deň prajem ! Pavla
Odpovedať
ja doporucujem Vierku Szabovu uplny profesional a to za dobru cenu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@pbch ja mam dobre skusenosti s kvetinarkou z daniela dizajn. Uz roky mi robi kyticky a robila ki aj svadobnu a auto. Krasne zdobi aj svadby, my sme ju ale nakoniec nepotrebovali lebo nam vyzdobili priamo z miesta hostiny. Mam pripadne aj kontakt ak by si mala zaujem. Ma v kvetinarstve aj fotoalbum s jej vyzdibami.
Odpovedať
Profilova fotka
@pbch Dobrý deň ak máte záujem môžem Vám vypracovať cenovú ponuku podľa Vašich požiadaviek a predstáv.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer prajem. Chodievame zdobiť aj Martin a okolie. Fotky z našej práce si môžete pozrieť na FB a tiež na našej webovej stránke, kde je aj cenník. S pozdravom Rozália :)
Odpovedať
@pbch ahoj, ja som počula o mladých babách z kvetinového atelieru Peony sú martinčanky. Ja som ich už nestihla, ale keby som o nich vedela skôr, určite by som si ich zajednala. Ich výzdoby založená na kvetoch, čo sa mi veľmi páči a robia aj svadobnú kyticu. No čo už škoda, ale skús aspoň ty :-) Určite ich nájdeš na FB. Uži si plánovanie svadby :-)
Odpovedať
Ďakujem, už som našla. Velmi sympatickú mladú pani zo Žiliny. :)
Odpovedať
@pbch ahoj, já můžu zapůjčit kompletní výzdobu co jsme měli na svatbě ( ušetříš aspon penízky a čas a námahu ) - kukni do fotoblogu ale s výzdobou bohužel pomoct nemůžu, v září mám termín porodu :) ale dekorace za symbolické ceny ráda půjčím - mám rodinu v Dubnici, takže není problém se nějak domluvit na osobním převzetí
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?