Svadobna vyzdoba Presov

Profilova fotka
Ahojte. Mame svadbu a rezervovali sme si kongresovu salu v Presove na rok 2015. Salu bude potrebne vyzdobit a preto hladam niekoho kto vie spravit vyzdobu max do 200 eur. Sala je pekna, nova, biela. Nechcem nic velkolepe, nie som na umele kvety po celej miestnosti, motyliky a plno gycov po stole tak, ze nie je kde polozit tanier :)....
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@mia213 Skúste si pozrieť našu prácu, a v prípade, že Vás osloví ozvite sa nám v októbri 2014 - vtedy začneme prijímať objednávky na rok 2015. Pekný deň.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer, zorganizujeme Vám komplet svadbu na kľúč. Od samotnej vyzdoby, ci uz sály, kostola, auta - prenajom auta plus profesionálny šofér k tomu. :-), foto-video, dj, nechtarka, torty, medovnicky, víno. Proste všetko co chcete na svadbe mat. Samozrejme robíme vyzdoby jednoduché aj luxusné. Momentálne mame akciu na rok 2014 satenove navleky plus satenove masle za 1euro. A pre novomanzelov od nas pernickove srdiecko s Vasou fotkou a pre každého hosťa mini srdiecko z pesnička bud v krabicke alebo vo vrecusku. Tak ak máte záujem o ake kolvek otázky kľudne mi píšte budeme sa tešiť. A ak by ste mali záujem mozeme to prebrat aj na osobnom stretnuti :-)
Odpovedať
@mia213 kongresova sala v po myslis hotel dukla? Lebo nic ine ma nenapada....
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Je to kongresova sala v Mladosti. Maju ju novu, prerobenu, super to tam vyzera...
Odpovedať
Vie mi niekto poradit kolko priblizne stoji vyzdoba saly,kostola + auta?dakujem:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?