Svadobná výzdoba stola. Kde zohnať látku na stred?

Profilova fotka
Baby, neviete, kde sa da zohnat ta pokrcena latka, co sa teraz dava na stoly, do stredu? Farebna byva, len neviem, ako to nazvat :-)
Odpovedať
1
2
To môže byť rôzny materiál. Tyl - to je také priesvitné tenké a ďalej ma nenapadnú tie názvy.
Odpovedať
emjee mala vlizelin...
Odpovedať
ano emjee mala vlizelin :-) takto to vyzeralo http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... ale to asi nemyslis, lebo to nie je pokrcene :-D pokrceny moze byt tyl, alebo nejaka ina latka - ale na kupovanie sa mi to zda drahe (myslim kupovat latku na stol), to by som radsej oslovila nejaku agenturu, aby ti to pozicali ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
neviem,ja som sa pytala v obchode a meter stvorcovy stoji okolo300korun.ak to chcel len do prostriedku tak to nie je az tak vela.sice ani nevim ako chces tie stoly.tak ako mala emjee stoly to ta vyde draho.tiez myslym ze keby si potom ten tyl postrihala do stredu.
Odpovedať
no ja som minula takmer 10 metrov toho vlizelinu a to som ho postrihala na 4 rovnako siroke casti - cize takmer 40 metrov - stoly sme mali 3 dlhe po 26 (13+13 na kazdej strane) stoliciek - to vyslo presne tusim na jeden 10 metrov, stvrty diel som zostrihala na hlavny stol (8 stoliciek na jednej strane) a stol pre muzikantov (5 stoliciek na jednej strane) - plus ja som to mala uplne vysponovane, tej pokrcenej spotrebujes viac urcite zalezi kolko budes mat stolov, ako dlhych (pripadne ak mas okruhle ako to chces naaranzovat); ale ak by som mala davat nejaku stuhu alebo latku vyslo by ma to ovela drahsie ako vlizelin
Odpovedať
Profilova fotka
ak by ste mali zaujem o priesvitny tyl, je velmi drahy. ale ja som si zohnala takuto latku z ikea, ktora bola nielen velmi lacna, ale aj super vyzerala: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
Ahoj! Ja používam na dekorovanie stola, látku organzu. Je dostupná v rôznych farbách, cenovo sa pohybuje cca 280-350 Sk za m. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
chrobaak - ano, presne taku latku zhanam, len maju len tuto zelenu, zlatu a modru a my budeme mat marhulovu vyzdobu :-(
Odpovedať
zuzana_o - latka ktorú hľadáš sa volá organza a nieje pokrčená ,v Košiach ju majú u Aniela /aj hore /. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
4949 ajojky, prosim, mozes mi zistit kolko stoji ta latka u anjela v KE?? ja som teraz mimo KE a neviem v akej cene sa pohybuje atato latka. dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Neviete mi náhodou niekto povedať, ako sa volá látka, ktorá sa dáva na poťahy stoličiek? Je to brokát alebo nie?
Odpovedať
ahojte, viete mi niekto poradit, kde sa daju pozicat tie krasne navleky na stolicky s tymi maslami?dakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
tristeza kuk firmy http://www.mojasvadba.sk/companies/ca... napr. agentura andrea, bella bianca, hofi-trading, ka-pa, ... ;-)
Odpovedať
Dievcata, moja dcerka dostala na matrike asi 3 katalogy, kedze sa to sem nema pisat, tak ich nenapisem, hoci neviem preco nie, ved su zadarmo.V tych katalogoch su vsetky firmy, co vam urobia tieto zalezitosti, napr oslavy-kala, nedostali ste ich?
Odpovedať
Terezka ja som sa informovala len cez kamaratku 190,-až 200,-a zatiaľ som nebola v meste, :-( pracu mám a doma.
Odpovedať
terezka 25 dnes som bola u Anielov, meter stojí 125,- a je tam aj dvojvrstvový organtýn za 199,-
Odpovedať
Ahoj, bola som cez víkend v KIKA v BA a mali tam za 75,- Sk/m, ale asi len tmavozelenu zltu a uz si nepamatam.... mozno by si nieco podobne zohnala v IKEA ju mali za 99,-Sk/m. papa
Odpovedať
Profilova fotka
baby, treba ist do OD Dunaj, tam maju latku - vola sa organza, je tu super na stoloch :-) stoji to sice 130,- SK meter, ale krasne to vyzera :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a hlavne, maju ju vo velkom mnozstve farieb ;-)
Odpovedať
predávam tyl skoricovej farby - vid bazar :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Ahojte obnovujem tuto temu lebo potrebujem poradiť kde zoženiem lacno vlizelin
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Stankan,mne ho zoženie moja kvetinárka,pre kvetinárov to nie je žiadny problé a vychádza to oveľa lacnejšie,pretože mi to predá za nákupnú cenu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj nagulinka, a mohla by si mi poradiť kde by som to mohla zohnať v akých kvetinárstvach za lacno? zatiaľ som pozerala na stránke, na východe sú také lacné len neviem, či aj blave sa dá zohnať lacno alebo inde?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babi nepoznáte nejaké linky na výzdoby sály? ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Naj internetovy obchod je STOKLASA.cz najlacnejši šifón a krásny satén (už o niečo drahš,minimálna objednávka 600 sk kliknite na metráž a tam ich najdete :-D keby tu bol niekto so ŽIliny môžme si objednať spolu pomôžem aj s výzdobou
Odpovedať
Profilova fotka
no pozrela som si tú stránku ale to skôr na šitie a tak ja potrebujem základne veci, vlizelin, pierka, konicke sviečky atď.... Nikto nepozná nejaké normálne obchody?
Odpovedať
Profilova fotka
prosim , ked uvazujem nad latkou, kt. by mala sytejsiu farbu ako mava organza-chcela by som rovny jednofareb pas v strede stola-viete mi poradit z coho vyberat?saten?bavlna?...mala by byt zlta.ale nechcem aby to posobilo "lacno"
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babi potrebovala by som stále poradiť, že aká farba sa mi hodí do tej sály. sálu mám v albume a mám málo názorov. ďakujem
Odpovedať
stanka, na stolicky navleky, zjednotia miestnost, a teda modra a ruzova nie je moja slaka kavy, neviem co sa tebe paci, ale tu salu by zvyraznila, kombinacia bielej, filaovej a zlatej, alebo bielej, cervenej a striebornej a velmi pekne podla mna vyznela kombinacia bielej, oranzovej a tyrkysovej ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
naxamon: návleky na stoličky nebudeme dávať. rada by som dala nejakú kombináciu ale veľa som ich nevidela. páči sa mi aj broskyňová alebo marhuľová, krémová, bordová. neviem
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?