Svadobná výzdoba Trenčín, Dubnica, Nemšová a okolie

Ahojte dievčatá, viete mi prosím poradiť nejakú šikovnú slečnu, pani, agentúru na svadobnú výzdobu za dobrú cenu? Ďakujem. Svadbu plánujeme v Dubnici nad Váhom.
Odpovedať
svadobny salon andrea puchov
Odpovedať
@domcicipatcici Dobrý deň aj ja sa venujem svadobným výzdobám...výzdoba sal,kostolov,aut,ako aj doplnkov...pierka pre hosti,svadobna kytica,menovky,menu....ak ste si ešte nikoho nenašla rada pomôžem.Našu prácu si môžete pozrieť tu na MS,alebo tiež na FB pod Svadobná agentúra Erika. Pošlite mi do IP vašu predstavu a ja Vám vypracujem cenovú ponuku.určite by sme sa vedeli dohodnúť :) S pozdravom a prianím pekného dňa Svadobná agentúra Erika.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, pozrite si našu prácu tu na MS alebo na FB a ak sa Vám bude páčiť radi Vám vypracujeme nezáväznú cenovú ponuku stačí nám poslať informácie o počte hostí a vašich požiadavkách,ale hlavne dátum svadby nakoľko už niektoré termíny sú rezervované.
Odpovedať
svadobnú výzdobu odporúčam zo Sonnie Decor z BN.
Odpovedať
Ahoj ja odporúčam La Fantasia...robia krásnu výzdobu a robia aj výzdobu auta či kostola :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici Dobrý večer, na začiatok by som sa Vám chcela predstaviť, sme aranžérsko-dekoračná agentúra RM LuxDecor. Sme mladá, kreatívna agentúra pôsobiaca prevažne na západnom a strednom Slovenku, ale aj v celej SR. Ponúkame služby na vysokej úrovni v oblasti aranžovania a výzdoby na svadby, stužkové slávnosti, plesy, oslavy a firemné akcie. Ponúkame Vám nie len naše aranžérske služby, ale taktiež množstvo sortimentu na požičanie (návleky, vázy, svietniky, mašle, doplnky,...). Zdobíme sály, kostoly, autá, exteriéry aj interiéry. Okrem iného Vám vieme zabezpečiť kvalitné sviečky, servítky aj svadobné kytice, taktiež aj osvetlenie sály. Čo sa ceny týka, závisí to od počtu ľudí a rozloženia stolov a zvoleného druhu kvetov, pre bližšie info mi prosím napíšte správu s tými údajmi a ja Vám vypracujem rozpočet. Našu tvorbu si môžete pozrieť na webe alebo na FB stránke alebo aj priamo tu na mojasvadba. Prajeme Vám pekný večer :)
Odpovedať
Hortus ilava☺
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?