Svadobná výzdoba vo vlastnej réžií.

Profilova fotka
Zdravím baby, prosím Vás ktorá z Vás si robila sama výzdobu? Ja by som sa chcela do toho tiež pustiť len sa toho mierne obavám. Dajte mi nejaké rady, tipy čo, ako kombinovať a čo nie. Chcela by som Fialovú výzdobu ešte s nejakou farbou prípadne bielou. Len neviem úplne presne čo a ako. Možno aj čipku by som tam chcela. Raďte babeny. Vďakaaaa ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nejaké take kombinacie sa mi pacia a aj svadobna kytica :)
Odpovedať
Ja som si robila vyzdobu sama a mas tu aj taku temu skus pohladat...skus pozriet ake kvietky budu kvitnut v tvojom obdobi ja som chcela hortenziu nobohuzial u nas uz odkvitla tak som mala gypsu a karafiaty :) a vsetko si naplanuj pokup a maj dost sikovnych pomocnikov, ktori ti pomozu vyzdobit salu :)
Odpovedať
Profilova fotka
ak chceš fialkovú výzdobu skús si popozerať tento blog http://www.mojasvadba.sk/blog/marfushik/ , slečna si robila väčšinu vecí sama :)
Odpovedať
Toto som Ti nasla na googli. Urcite sa da odtial kadeco povytahovat. Inak ta orgovanova kytica je uplne super. A celorocne mozes mat susenu levandulu a este to pekne vsetko rozvonia. https://www.google.ie/search?q=purple... Ja som si robila sama vyzdobu, ale mne sa nepacia prezdobene miesta (masle, Ikebany, vsade vela vsetkeho, dokonca som mohla mat aj potahy na stolicky, ale napeci sa mi to). Ja som mala len hnedy tablerunner z ebaya, brectan a zelene servitky, biele obrusy a biele papierove lampasiky. Uz to bolo dozdobene len poharom, tanierom, priborom a vody som mala na stole. Mne sa to pacilo. Ale kolko ludi, tolko chuti. Fotky bohuzial este nemam.
Odpovedať
Profilova fotka
ja si na to netrufam veru
Odpovedať
ja som robila výzdobu sama, resp. to nebola ani výzdoba. kúpila som na stoly červené sviečky so svietnikmi a dala spraviť malé ikebany z červených kvetov, z ktorých som mala aj svadobnú kyticu. červené som mala aj servítky. to bolo všetko. na stoloch boli len biele obrusy. žiadne stuhy, organzy, kamienky, lupienky... návleky na stoličky. nemala som vyzdobenú ani obradnú sieň, ani auto, ktorým sme išli na obrad. nenáročné na čas, ani na financie. odporúčam pre tie, ktoré si na výzdobu extra nepotrpia
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?