Svadobná výzdoba Žilina a okolie?

Ahojte, prosím Vás, viete mi poradiť niekoho, kto robí svadobné výzdoby zo Žiliny alebo okolia? Chcela by som iba niečo jednoduché v kombinácii bordovo-bielej: obrúsky, zopár vázičiek so živými kvetmi, jednu väčšiu ikebanu, zopár svietnikov... Vopred ďakujem za všetky odpovede a rady. ;-)
Odpovedať
@zblnk1 Dobrý deň....aj ja sa venujem svadobným výzdobám...výzdoba sal,kostolov,aut,ako aj doplnkov...pierka pre hosti, svadobná kytica, menovky, menu....ak ste si ešte nikoho nenašla rada pomôžem. Našu prácu si môžete pozrieť tu na MS, alebo tiež na FB pod Svadobná agentúra Erika. Pošlite mi do IP vašu predstavu a ja Vám vypracujem cenovú ponuku :). S pozdravom a prianím pekného dňa Svadobná agentúra Erika.
Odpovedať
Kvetinky u Tinky :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, vieme pre vas pripravit svadobnu vyzdobu podla vasich predstav, zive kvety budeme mat v cene vyzdoby, mame velky vyber vaziciek aj svietnickov a mozte si vybrat pocet ks aj dizajn podla vlastneho uvazenia tak, aby sa vam to pacilo. Pekny den prajeme :) gapetcreative
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, rada sa s vami pustím do plánovania vašej výzdoby. Napíšte nám, urobíme vám cenovú ponuku.
Odpovedať
Profilova fotka
@zblnk1 Dobrý deň Ponúkame služby na vysokej úrovni v oblasti aranžovania a výzdoby na svadby. Fotky našich prác zo svadieb nájdete tu priamo v albumocha lebo na FB stránke. Ak budete mať záujem o cenovú ponuku, pošlite nám počet ľudí, počet a typ stolov a konkrétnejšiu predstavu a my Vám vypracujeme cenovú ponuku. Prajeme Vám pekný deň :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Dobrý deň, urobím Vám výzdobu podľa Vašich predstáv a rada Vám pripravím ponuku.Pošlite mi,prosím bližšie informácie cez kontaktný formulár, fb, alebo firemný mail. Prajem Vám čarovný deň ! Zuzana Zábojníková
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?