Svadobné servítky. Poraďte dobrý obchod v Bratislave

ahojte baby. poradte mi kde v Bratislave zozeniem nejaky dobry obchod zameraný na servítky?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, neviem, ci tu vobec je nejaky specialny... skus papiernictva, napr. na postovej (myslim tu ulicu medzi obchodnou a nam. SNP) je papierko, kde som si vo vyklade vsimla servitky. inac dost slusny vyber maju v tescu a ak zhanas 1-farebne, zabehni do ikey. a co to maju aj v sevt-e oproti tescu. ake servitky zhanas?
Odpovedať
diki za info, si zlata. a ake zhanam? no nejake ruzove, ale nie čisto ruzove.
Odpovedať
Ružové je ťažko zohnať, pretože ja si zháňam výzdobu v reštaurácii bielo-ružovú a mala som s tým problém, ale pomaličky sa mi darí pozháňať si nejaké veci. Servítky krásne ružové sme kúpili v Carrefoure a mali ich aj v Tescu
Odpovedať
sedmokraska dik za radu, pojdem pozriet
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojko, servitky skus pozriet aj v drogerii DM a ako napisali ostatne tak pozri obchodaky a Ikeu, ja som tam nakupila :-)
Odpovedať
Dokonca tie servítky stáli iba 29,- sk a naozaj sú veľmi pekné a kvalitné. Ak budeš čokoľvek potrebovať, kľudne sa na mňa obráť, rada pomôžem. Ja mám už skoro všetko na svadbu vybavené a to ju máme 13. augusta :-)
Odpovedať
ty si ale rychla, narozdiel od teba ja este nemam skoro nic, dufam ze to stihnem, uz musim naozaj zacat
Odpovedať
zvládneš to, neboj, mne už chýbajú iba zákusky a kvetinky, ale to stačí objednať 2 týždne pred svadbou mohla by som už robiť aj druhú svadbu ak by niekto potreboval :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zakusky 2 tyzdne pred svadbou? a kde si ich chces dat spravit?
Odpovedať
myslela som, že len zájdem do cukrárne a kvetinárstva a dohodnem sa na presnej objednávke :-) a všetko bude samozrejme nachystané až na deň "D" :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som to nemyslela tak, ze pojdes po zakusky 2 tyzdne pred svadbou :-) skor mi islo o to, ze mne napr. v danele povedali, ze mam prist najneskor mesiac pred svadbou spisat objednavku. ja som ju samozrejme este 5 krat upravovala, ale to nevadi :-) a zas ucni v petrzke nemali nijaky termin, ale ich zakusky ma az tak neocarili... som myslela, ci 2 tyzdne nie su neskoro. si uz aspon rozhodnuta pre konkretnu cukraren?
Odpovedať
mam konkrétnu cukráreň, ktorá je bližšie k môjmu domu ako danela a robia tie isté zákusky a torty, náhodne som ich objavila, pár ľudí sa len osamostatnilo a urobilo si svoju cukráreň :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
pozeram, ze tu uz 3 roky nikto nepisal,,, potrebovala by som poradit, kde sa daju zohnat luxusne servitky 40 x 40
Odpovedať
siroky pojem... :) Ginka Košice, len neviem, ci su dost luxusne. myslis latkove, ci papierove?
Odpovedať
sydnuska: aj v Metre maju dunilinove servitky o tychto rozmeroch a veeelmo dobre ceny, skus pozriet tam (co si pamatam, tak boli kremove so zlatym ornamentom, potom bordo so zlatym, oranzove a potom ciste bez vzoru)... cena bola cosi okolo 350,- za 50ks balenie
Odpovedať
papierove, len take hrubsie... aby sa dali pekne skladat
Odpovedať
dakujem sharin, v sobotu idem do Metra, tak sa po nich pozriem ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?