Svadobné vecičky v zahraničí. Aký názor na to máte?

stretla som sa s názorom, že svadobné vecičky, ako napr. veci na výzdobu, svadobná bižu a pod je v zahraničí častokrát lacnejšie než tu na Slovensku. A že keď už máme Euro, že sa oplatí vyjsť si do Rakúska a popozerať tam obchody. Aký názor máte na to vy? Stretla ste sa niektorá zo širším výberom a nižšou cenou takýchto svadobných vecí napr. vo Viedni, alebo blízkom okolí?
Odpovedať
liana: no urcite sa oplati taketo veci kupovat vonku a hlavne cez internet....na sk je to vsetko predrazene,neviem ako vieden,ale tam urcite budes mat aj lepsi vyber ako na SK,vsak to mas za rohom,tak sa tam vyber pozriet... ;-) ja kupujem veci v zahranici a aj cez internet...a este som nebola sklamana ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Skus vo Viedni najdes vela svad. salonov a obchodov s doplnkami ...... a tiez maju rozne akcie.....Co hladas?
Odpovedať
co sa tyka vyzdoby tak tu komplet - okrem kvetin nakupim v zahranici cez internet a dokonca uz teraz mam problem si vybrat z toho mnozstva, ak ma to cele vyjde na 100 libier tak to asi nebudem vediet co od dobroty...takze ked pozeram ceny za vyzdobu na sr tak neporovnatelne nizsie...a napr. uz teraz ma 2 celenky a neviem ktoru si nakoniec dam lebo sa mi pacia obe a stali cca 6 libier
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Profilova fotka
ja som vo Viedni, tiwž chystám svadbu preto mam čo to pobehané.... a ver ze je tu 100 x väčší výber.... ale cenovo to tu vôbec nieje najlacnejšie....naopak to iste napr nejaku dekoraciu ..tu kupiš drahšie ako na SR....ale výber je ozaj enormne velký oproti SR:)
Odpovedať
Mne nedá len povedať ze Slovensko už drahšie asi ani byt nemôže! A je uplne jedno ci sa to týka svadby alebo nie..slovensko ma nejaké zvláštne vysokohorské ceny a ceny tam budú len stúpat. Jedna vec týkajúca sa svadby je veru lacnejšia doma - šitie svadobných šiat :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?