Tematická výzdoba

Ahojte :) S priateľom sme síce ešte len zasnúbení a svadbu máme ďaleko pred sebou, no aj napriek tomu sa nechávam inšpirovať, pozorujem, vyberám a pod. :) Mojim snom je mať tematickú svadbu (disney rozprávka), ktorá by vyžadovala aj tematickú výzdobu. Máte s niečim podobným skúsenosti, mali ste aj vy tematickú svadbu a boli by zamestnanci v takýchto agentúrach ochotní vyhovieť mojej predstave výzdoby? :) Mňa osobne inšpirovalo toto dievča: http://www.glamour.com/weddings/blogs... :)
Odpovedať
@zuzka_93 Ahoj. My sme mali tematiku z rozpravky UP, lebo ju obaja zboznujeme :). No zasa sme nechceli, aby téma "prebila" podstatu svadby a sobása a bolo to nejaké prehnané... Neviem, či si rozprávku videla, ale k teme z rozpravky sme mali oznamko (...nase spolocne dobrodruzstvo zacne dna...), taku videopozvanku - kratunky zostrih z rozpravky, pierka pre hostí, v kutiku so sladkostami sme pomedzi nase fotky dali par obrazkov z tej rozpravky, knihu dobrodruzstiev, postovu schanku a sklenú nádobu s drobnymi mincami, kt. sme vyrábali... A uz ani neviem co vsetko :). Nakoniec sme este dostali naaaadhernu tortu k tejto teme... Celkom som sa obavala, aby to ludia pochopili, kedze asi nie vsetci videli tu rozpravku, preto ta videopozvanka :). Asi by to bolo viac jasne z fotiek, no tie ešte nemáme :)
Odpovedať
tak toto som este nevidela :) dajte fotky nech som v obraze mna tematicka svadba vobec nenapadla
Odpovedať
@kenidar to muselo byť nádherné! :) dúfam, že budem mať možnosť si neskôr pozrieť z vašej svadby aj nejaké tie fotky :) @naty31 posielam inšpiračnú foto, ktorá ma oslovila najviac (svadba na tému "Na vlásku") :)
Odpovedať
@zuzka_93 @naty31 my sme sa inšpirovali týmto :) https://www.google.sk/search?q=up+pix...
Odpovedať
@zuzka_93 ja som mala požiadavku na farebnú výzdobu, najmä pri fotení trochu inšpirovanú rozprávkou UP!. Čo sa týka agentúr s ktorými som bola v kontakte, všetky sú nadšené keď majú odvážnu nevestu a môžu popustiť uzdu fantázii. Takže si myslím, že poblém s tým mať nebudeš. Ja sa skôr obávam, či to pochopí moa stará mama :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer ,s Vašou predstavou by som Vám vedela pomôcť,nakoľko mám veľmi rada nevesty,ktoré sa neboja experimentovať s farbami a rôznymi doplnkami.Vedela by som sa neskutočne vyhrať na vašej svadobnej výzdobe. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka_93 Originálne, super nápad:)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka_93 poslala som Vám IP
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
už som si vymyslela aká téme bude svadby este vymysliet ze kto mi ju zrealizuje :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?