Utopené kvety s led svetielkami - ako vyrobiť?

Ahojte baby. Nemáte náhodou skúsenosť niektorá s niečím takým?Ja už mám led svetielka aj kvety. Ale objednala som tie silikónové guličky a tie mi vôbec tak pekne dole nedržia oni plávajú po celej váze. Ako dosiahnuť takýto efekt?
Odpovedať
musíš si kúpiť plastové kryštáliky, tie sú ťažšie a držia na dne
Odpovedať
Profilova fotka
@xxstanulkaxx tie guličky treba nechať napiť vo vode 24 h potom sú na dne :)
Odpovedať
Aj mňa hneď napadlo, či ich len netreba nechať poriadne nasať vodou, aby pekne klesli na dno. Inak je to veľmi pekná dekorácia a na svadbu priam ako stvorená. Ani asi drahé to moc nie je však tie guličky teď predávajú na každom rohu a kvietky budeš prečo dávať umelé? nebol by krajšie ak by si použila živé ;-)
Odpovedať
Ďakujem veľmi pekne za rady. Aj mne sa to veľmi zapáčilo keď som to videla prvýkrát a v podstate to zaberie aj menej miesta na stole pretože sú kvety a sviečky v jednom :) Nie je to drahé ja som objednala jeden sačok za 0,09€ z aliexpressu :D a led svetielka tiež dokonca na ďialkové ovládanie kde si môžem nastaviť farbu akú budem potrebovať (tie ma vyšli 20ks 25€). Mám umelé, ktoré vyzerajú ako živé a po svadbe by som chcela tieto vázy darovať najbližšej rodine ako pamiatku na našu svadbu :)
Odpovedať
waau to je krasne.. mne sa tiez take velmi pacia len my budeme mat na svadbe dost deti a bala by som sa ze by im take nieco moc tahalo rucicky.. tak to je celkom fajn ked ta to ani tolko nevyslo.. to je super cena a aj ja ak by som nieco taketo chcela by som bola za umele kvietky.. vsak teraz ich je tolko na vyber a malokedy je rozoznat ci je zivy kvet alebo umely ;-)
Odpovedať
Dievčatá nepomohlo ani 24 hodín aby boli tie guličky na dne a také pekné :/ mamabibi aké kryštáliky?videla si niečo také niekde?
Odpovedať
Toto by bolo na to fajn. Netuším ako sa to môže volať po slovensky, ale na Ali to nájdeš pod "transparent glass marbles" alebo "transparent aquarium stones".
Odpovedať
Ďakujem to vyzerá ako to čo potrebujem :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?