Vintage výzdoba

ahojte,chcem vás poprosiť či náhodou nemá niekto fotky vintage štýlu na svadbu,nejaký nápad na výzdobu stolu.Hocičo čo bude súvisieť s vintage výzdobou na svadbu uvítam :) Ďakujem !! :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zoe19 ahoj, kukni moje albumy, my sme mali vintage a robili si výzdobu sami :) a nejaké veci mám ešte v bazáriku, prípadne keby si chcela niečo, čo tam nie je, mohli by sme dorobiť ;)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala trosku inu, neviem ci sa to da nazvat zrovna vintage ale ma to k tomu blizko :D
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, malá ukážka z našej práce. Viac v našom profile alebo na FB.
Odpovedať
Profilova fotka
@rensilvia dobrý deň, vedeli by ste mi spraviť cenovú kalkuláciu pre cca 80-90 ľudí? chcela by som vintage - ale nie jutovinu! porcelán, sklo, sklíčka, perly.... s kvetmi si tiež nechám poradiť, páči sa mi kombinácia "nevestin závoj" + ruže, no chcela by som aj tulipány - milujem ich.
Odpovedať
Profilova fotka
@salsape dobrý deň, napíšem Vám IP.
Odpovedať
@salsape Ak ste ešte nenašla nikoho na vašu výzdobu...radi Vám pomôžeme :) posielam pár fotiek na ukážku cenovú kalkuláciu som Vám poslala do IP.viac z našej práce si môžete pozrieť tu na MS,alebo na FB-Svadobná Agentúra Erika. S pozdravom a prianím pekného dňa. Erika
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, nech sa páči zopár obráykov, ktoré inšpirujú aj mňa.. Zaklad je Čipka - veľa čipky, perličky, veľa sviečok, rámiky na obrázky a fotky, porcelán. Ja dávam pivonky ako hlavný kvet - k tomuto štýlu sa skvele hodí. Nedávajte na stoličky saténové návleky, ak sú stoličky pekné, dajú sa dozdobiť len pásmi čipky a kvetiniek s perlami. Tak isto odporúčam aj kornútiky závesnú s kvetmi. Dajte si do google Vintage wedding decoration a máte na hodiny a hodiny čo robiť :-)
Odpovedať
Skúste si pozrieť naše fotografie. Možno sa Vám niečo zapáči a inšpiruje Vás to :-) Ak budete mať nejaké otázky, radi Vám poradíme :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte, chcem sa spýtať ...kolko vás vyšla takáto výzdoba (máme 65 - 70 ludí) ...mám možnosť - lacnú výzdobu so sálou, ale ked mna to vždy tahalo k tomuto :(( :) .. a ak nie takáto, kolko všeobecne vychádza asi výzdoba prosím ? diky
Odpovedať
To by aj mna zaujimalo kolko vas vysla vyzdoba...neviem sa rozhodnut ci vyzdobit sama ci agentura, dik
Odpovedať
@marija13 @uana13 ahojte..ak vas to laka,chodte do toho.. my sme si vyzdobu robili v tomto style-teda nieco sme sa snazili 😁 gypsa,svietniky s cipkou,ruze..okrem zivej a lacnej gypsy,srdc nad stolmi som vsetko zohnala tu v bazariku a vazicky som si vyrobila sama.. kludne nahliadnite do bazariku..a spolu s pozicanim navlekov nas cela vyzdoba vysla 200e 😉 o agenture som ani neuvazovala.. ludi som mala 65..
Odpovedať
@maminka2013 uaau ze 200 I s navlekmi...super cena...asi to teda skusim sama...dakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
@uana13 odporucam v kvetinarstvach popytat sa po com maju kvety.. ja som napr gypsu zohnala za 1e co normalne stoji 2,5e! A to len preto,ze je z svk a nie z polska =-) ruze som zohnala tu v bazari penove-neskutocne krasne! Tie som pouzila i na vyzdobu v dome.. nikto ich nerozozna ;-) neviem ako si narocna na vyzdobu,ale oplati sa do toho ist :-) prajem vela stastia,setrenia a krasnu svadbu :-D
Odpovedať
Dakujem pekne, pokusim sa ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?