Výzdoba auta - poraďte niečo originálne...

Profilova fotka
Ahojte, kočeny. Zbieram nápady na "výzdobu" auta, len sa mi všetko zdá gýčové. Nechcem žiadnu ikebanu, macíky, bábiky, nie som veľmi ani srdiečkový typ. Nemáte nejaký tip na niečo originálne a decentné? Apropo, treba vôbec vyzdobovať auto? Ďakujem za každý nápad a radu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa paci toto, skus sa mrknut :-) http://www.svadobne-doplnky.sk/dekora... Pride mi to take mile a decentne, ze zopar kvetiniek ako keby rozsypanych po aute, a tot vsjo. Z velkych masli, ikeban, macikov a babik mam aj ja husiu kozu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja raz budem mat tieto margaretky :-) http://www.svadobne-doplnky.sk/dekora...
Odpovedať
mne osobne sa paci toto, jemné a decentné http://www.mojasvadba.sk/blog/katika2...
Odpovedať
Nieee netreba. Aj ja toto akurat riesim. Mozno by stacilo zo par plechovic za autom, alebo iba SPZ ky. Vsak nevesta v aute bude vyzdobou. Uz sme dokonca rozmyslali, ze sa odvezieme v autobuse spolu so svadobcanmi. Aspon sa budem venovat kazdemu trosicku viacej.
Odpovedať
Skús sa opýtať kvetinárky, ony majú skvelé nápady, ale niečo ako ukazovali baby hore, len tak jemne posypané a bude to originálne a nepregýčované. Ale tie otrasné umeliny sa mi nepáčia, vyzerá to ako do truhly alebo tie vence na hrob z Poľska. Volila by som buď ručne robené z pekného saténu, šifónu alebo potom živé.
Odpovedať
nevestičky, vedeli by ste mi poradiť kde zoženiem lalie na výzdobu auta? Myslím také, ktoré sa dávajú na tie prísavky? :)
Odpovedať
Pozri si moj profil, su tam fotky s vyzdobou auta. A co nemame, vyrobime, ziadny problem :-) .Ahoj.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?